Türkiye (Son Dakika) 40 bin liralık altını başının altına koyup uyudu ama...

40 bin liralık altını başının altına koyup uyudu ama...

Paylaş
40 bin liralık altını başının altına koyup uyudu ama...

Yeni evlenen kızının tatile gitmesi üzerine kendisine emanet ettiği 40 bin lira değerindeki altınları korumak isterken...

Bursa'da yeni evlenen kızının tatile gitmesi üzerine kendisine emanet ettiği 40 bin lira değerindeki altınları alıp alışverişe çıkan 68 yaşındaki Münevver Albayrak yorulunca, çantasını başının altına koyarak Kültürpak'ta uykuya dalınca altınları çaldırdı.

Polis bölgedeki kuyumcuları takip altına aldı, iki gün süren araştırma sonucunda cezaevinden firar ettiği öğrenilen 52 yaşındaki zanlı Nedim Yıldız altınları bozdururken gözaltına alındı.

Merkez Osmangazi ilçesi Gaziakdemir Mahallesi'nde bulunan Kültürpark giriş kapısı ağaçlık alanda iki gün önce yorgunluktan çantasını başının altına koyup uykuya dalan 68 yaşındaki Münevver Albayrak'ın içinde 40 bin lira değerinde altın bulunan çantası kimliği belirsiz kişi tarafından çalındı.

Durumun polise bildirilmesinin ardından Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri bölgedeki kuyumcuları takip altına aldı. İki gün boyunca takip yapan ekipler dün Altıparmak Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuya yüklü miktarda altın bozdurmaya gelen bir kişiyi gözaltına aldı. Şahsın yapılan sorgulamasında daha önceden dolandırıcılık ve hırsızlık suçundan sabıkası bulunan ve bir süre önce Gemlik Yarı Açık Cezaevinden firar eden 52 yaşındaki Nedim Yıldız olduğu tespit edildi.

Zanlı yapılan sorgulamasında altınları kendisinin çaldığını altınların bir bölümünü Karacabey ilçesinde bozdurduğunu itiraf ederken üzerinde çıkan 5 bilezik, 1 adet altın saat ile 10 bin lira para ise Münevver Albayrak'a teslim edildi. Hırsızlık suçundan işlem yapılan Nedim Yıldız ise Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

MİLLİYET

Haberin Devamı