Magazin 4N1K 1. bölüm izle: 4N1K 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

4N1K 1. bölüm izle: 4N1K 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Paylaş
4N1K 1. bölüm izle: 4N1K 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

4NK1 1. bölüm dün akşam Fox TV'de ekranlara geldi. 4N1K ilk bölümde Yaprak’ın yolu, en telaşlı, en zor gününde Barış’la kesişti. Bu kesişme Ali'nin moralini bozmaya yetti. Yıllardır Yaprak'a açılamayan Ali, artık atağa geçmek zorunda... Yoksa ilk aşkını Barış'a kaptıracak.

4N1K 1. bölüm dün akşam Fox TV'de seyirciyle buluştu. 4N1K ilk bölümde Yaprak’ın yolu, en telaşlı, en zor gününde Barış’la kesişir. Barış başkalarına bir masal prensi gibi gelebilir ama Yaprak oldum olası masallardan nefret etmektedir. Barış, Yaprak’ın, bir insanda tahammül edemediği şeylerin beden bulmuş hali gibidir. Yaprak, çocukluktan beri arkadaş olan beş kişilik bir gruptaki tek kızdır ve etrafındaki kızlara hiç benzememektedir.

Haberin Devamı

Gamzeli kahraman Ali; hayatı 3P (pizza, pijama, pislik) üzerine kurulu, dünyanın en tatlı arızası: Oğuz; “Bir insan sevgilisini en fazla ne kadar kıskanabilir?” sorusunun cevabı Gökhan; romantik formüllerin adamı Sinan, Yaprak’ın her şeyidir bu hayatta… Barış’ın gelişi, Yaprak’a aşkını yıllardır itiraf edemeyen Ali’yi de tetikleyecektir.

Ölümüne dost bu beş arkadaşı; bir yandan Barış, bir yandan girdiği iddialar, bir yandan öğrendikleri sırlar ve aileleri yüzünden hayatlarının en zor günü beklemektedir.

4N1K 1. BÖLÜM İZLE

4N1K YENİ BÖLÜM FRAGMANI

4N1K 2. bölüm fragmanı yayınlandı. 4N1K yeni bölümde Ali, atağa geçerek aşkını ilan ediyor ama isim vermiyor. Yaprak, Ali'nin aşık olduğu kızı öğrenmeye çalışıyor. Ali ise imalı yollardan bu kızı tarif ediyor. Ela ile Tekin, Ali konusunda tartışmaya girişiyor. Sinan Ecem'a açılıyor ama beklediği ilgiyi görmediği gibi üztüne bir de azar işitiyor. Gökhan ve Merve'nin keyifleri ise oldukça yerinde... Öte yandan Barış, Yarak'ın gönlünü kanabilmekiçin ailenin içine sızıyor.

Haberin Devamı

4N1K 2. bölümüyle 13 Temmuz Cuma akşamı Fox TV ekranlarında...