Magazin '50 Shades of Grey'in oyuncu kadrosu açıklandı

'50 Shades of Grey'in oyuncu kadrosu açıklandı

Paylaş
'50 Shades of Grey'in oyuncu kadrosu açıklandı

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan romanlarından olan 'Fifty Shades of Grey'in film uyarlaması için oyuncu arayışı sona erdi

Yazarın açıklamasına göre Dakota Johnson ve Charlie Hunman filmde başrolü üstlenecek.Tüm dünyada 65 milyonun üzerinde satan "Fifty Shades of Grey' (Grinin Elli Tonu) adlı kitabın filminin hazırlıkları sürüyor.

Film uyarlaması için aylardır oyuncu seçimleri hakkında dedikodular devam ederken beklenen açıklama yazar E. L James’ten geldi. James Twitter’dan yaptığı açıklamada, Dakota Johnson’ın 'Anastasia Steele' ve Charlie Hunman’ın ise 'Christian Grey' rolleri için seçildiğini duyurdu.

24 yaşındaki Johnson, 'Social Network' ve '21 Jump Street' filmlerinden, Hunman ise popüler dizi 'Sons of Anarchy'deki rolüyle tanınıyor. Bu roller için daha önce Mila Kunis, Emma Watson, Ian Somerhalder ve Robert Pattinson isimleri geçmişti.

Üçlemenin ilk kitabı ‘Fifty Shades of Grey’, 1 Ağustos 2014’de ABD’de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini 46 yaşındaki Sam Taylor-Johnson üstlenecek. EL James’in kaleme aldığı erotik kitap üniversite öğrencisi Anastasia Steele ile milyoner iş adamı Christian Grey arasındaki tutkulu aşkı anlatıyor.

Haberin Devamı