Gündem Açın kapıyı ineyim!

Açın kapıyı ineyim!

Paylaş
Açın kapıyı ineyim!

Vatan Caddesi'nde 6 otomobilin karıştığı kazada yol savaş alanına döndü

İddiaya göre, Aksaray istikametine giden 34 FE 5893 plakalı otomobilin kontrolünü kaybeden Ümit Gürcüoğlu (45) bariyeri aşarak karşı yönde seyreden Selahattin Güvenç yönetimindeki 34 ZG 0524 plakalı otomobile çarptı.

Gece 22.30 sularında yaşanan kazaya, arkadan seyreden 4 otomobil daha karıştı. Meydana gelen zincirleme kazada 6 kişi yaralandı.

Ümit Gürcüoğlu'nun kullandığı otomobilin motoru koptu. Gürcüoğlu ve Eyüp Sarıtemur (34) araçta sıkıştı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri sıkışan yaralılara ilk müdahaleyi araçta yaptı.

'OLMAZ BU KADAR HIZ, HALA ŞOKTAYIZ'

Hurdaya dönen otomobilde sıkışanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Otomobilde sıkışan Sarıtemur kurtarma çalışması yapan itfaiye erlerine "Açın kapıyı ineyim" diye seslendi.

Bir görgü tanığı aracın çok hızlı olduğunu söyleyerek "Olmaz bu kadar hız, hala şoktayız" dedi. Çevre hastanelere kaldırılan 6 kişinden hayati tehlikesi bulunan olmadığı öğrenildi. Kapanan yol otomobillerin çekilmesinin ardından yapılan yol temizleme çalımaları sonrası trafiğe açıldı.

DHA