Türkiye (Son Dakika) Adana'da 5 akrabasını öldürmüştü: Planı önceden yapmış

Adana'da 5 akrabasını öldürmüştü: Planı önceden yapmış

Paylaş
Adana'da 5 akrabasını öldürmüştü: Planı önceden yapmış

Sevgilisini gelin olarak istemeyen yakınlarıyla tartıştı. Onları öldürmek amacıyla plan yaptı. Kız isteme bahanesiyle yaşadığı Adana’ya çağırdığı 2 halası, eniştesi ve 2 yeğenini katletti. İlk kurbanı ise onu büyüten halası oldu

Denizhan Dener (39), anne babasını küçük yaşta kaybetti. Kendisini büyüten halası Gönül Cengiz (66), yeğeni Cumhur Cengiz, diğer halası Nurşen Metin (68), eniştesi eski vali İsmet Metin (76) ve diğer yeğeni Senem Metin’i (41) Adana’daki evine çağırdı.

ERKEN İSTEYELİM DİYE ISRAR ETMİŞ


Ailesine “Hatay’a gidip 6 yıllık sevgilim Hanım Kaya’yı bana isteyelim” dedi. Yakınlarının sevgilisini gelin olarak istemediğini biliyordu.

ÖNCE SEVGİLİSİNİ SONRA POLİSİ ARADI


Hala Gönül Cengiz, oğlu Cumhur Cengiz, diğer hala Nurşen Metin (68), emekli vali eşi İsmet Metin (76) ve kızları Senem Metin (41) Ankara ile Hatay’dan önceki akşamDenizhan Dener’in Adana’daki evine gitti. Denizhan Dener, sevgilisini istemeyen 2 halasını, eniştesini ve 2 yeğenini vurdu. Sevgilisine telefonda “Seni üzdüm, seni seviyorum” dedi. Polise haber verdi. Sonra da intihar etti.




TAVŞANI BIRAKIP GİTMİŞ


Son kurşunu da kafasına sıktı. Denizhan Dener katliamı planlamış. Tavşanını 3 gün önce berberi Ömer Kumranlı’ya bırakıp “Artık Mars senin. Gözün gibi bak” demiş.



Adana’da da görev yaptı

İsmet Metin, Rize Vali Vekilliği, adana Vali Yardımcılığı yaptı. Bingöl, Merkez, Ağrı, Zonguldak, Karaman, Kırklareli valilikleri görevlerini yürüttü.


28 gün önce baba olmuştu


Birlikte tıbbi malzeme satışı yaptığı yeğeni Denizhan Dener’in kurşunlarıyla ölen Cumhur Cengiz 28 gün önce baba olmuştu. Cumhur Cengiz’in eşi Eda Cengiz, Adli Tıp Kurumu’nun önünde “Bebeğine doyamadı” diyerek ağladı.



Vahşetin izleri

Denizhan Dener iki halası ve bir yeğenini salondaki kanepede vurdu. Kaçmaya çalışan ismet Metin’i holde, Cumhur Cengiz’i de oturma odasında öldürdü. Dener yatak odasında intihar etti.





Sevgilisini istemediler diye cinnet getiren adamın cenazesini kimse almadı



Cinnet getiren damat adayı emekli vali ile 5 kişiyi öldürüp intihar etti

Haberin Devamı