Türkiye (Son Dakika) Adana'da yılbaşı alarmı

Adana'da yılbaşı alarmı

Paylaş
Adana'da yılbaşı alarmı

Adana halkının yeni yıla huzurlu girmesini sağlamayı amaçlayan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ekipleri, eğlence mekanlarını mercek altına aldı. Noel baba kılığıyla polis tacizcilere karşı tetikte çalışmalarını sürdürüyor

Sahte içki denetimi yapan ekipler, numuneler aldı. Halkın kalabalık olduğu bölgelerde görevlendirilen Güven Timleri de Noel Baba, çiçekçi, simitçi gibi davranarak sabaha kadar görev yaptı.

Haberin Devamı

Yılbaşı hareketliliği başlamadan kısa süre önce eğlence mekanlarına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı Gıda Kontrol Müdürlüğü ekipleri girdi. Restoran ve eğlence mekanlarının mutfaklarından, ikram edecekleri içkiye kadar her yer ekiplerce tek tek incelendi. Sahte içki denetimi yapan ekipler, tahlil için numuneler aldı. Merkez Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde 5 ayrı ekiple kontrol yapan Gıda Kontrol Müdürlüğü görevlileri, 150 mekanı denetledi.

Adana Emniyet Müdürlüğü’nün Asayiş Şubesi’ne bağlı olarak çalışan Güven Timleri de halkın kalabalık olduğu Atatürk Caddesi, Gazipaşa ve Ziyapaşa bulvarları başta olmak üzere bir çok noktada görevlendirildi. Şehrin kalabalık bölgelerinde çalışan Güven Timleri, havanın kararmasıyla birlikte sokaklara çıktı. Kapkaç ve taciz olaylarına karşı Noel Baba, çiçekçi, pamuklu şeker satıcısı ve piyangocu gibi kılıklarda çalışan Güven timleri, sabahın ilk ışıklarına kadar görev yaptı.

DHA

Haberin Devamı