Advertorial ‘100. Yıl Bilişim Teknolojileri’ ödülünün sahibi: Gunhiznet
Sponsorlu

‘100. Yıl Bilişim Teknolojileri’ ödülünün sahibi: Gunhiznet


Paylaş
‘100. Yıl Bilişim Teknolojileri’ ödülünün sahibi: Gunhiznet

Genç girişimci Abdulkadir Gunhiz tarafından Ankara’da kurulan GUNHİZNET Bilişim Teknolojileri şirketi, kısa zamanda bir başarı hikayesi yazarak 100. Yıl Marka Ödülleri Bilişim Teknolojileri ödülünün sahibi oldu.

Sunuculuğunu Pınar Altuğ ve Ceyhun Yılmaz’ın üstlendiği ödül gecesi, ünlü isimlerin katılımıyla İstanbul Hilton Bomonti Otel’de gerçekleşti. Şirketi adına ödülü Abdulkadir Gunhiz aldı. Ödüllerin açıklanmasının ardından GUNHİZNET Bilişim Teknolojileri şirketinin başarı hikayesi merak konusu oldu.

ERP PROGRAMLARI

GUNHİZNET Bilişim Teknolojileri şirketi, Türkiye’de ve yurt dışında bulunan küçük işletmelerden büyük holdinglere kadar her kademeden firmaya yazılım çözümleri sunarak firmaların iş hayatına yaptığı dijital dokunuşlar ile çok daha verimli bir çalışma hayatını mümkün kılıyor. Özellikle akaryakıt sektöründe büyük başarılara imza atan şirket, pek çok alanda hizmet veren firmalara özelleştirilmiş ERP programları sunmaya devam ediyor.


YENİLİKÇİ VE ÖZELLEŞTİRİLMİŞ

GUNHİZNET, bünyesinde bulundurduğu deneyimli yazılımcı kadrosu ve analistleri ile hizmet verecekleri şirketlerin ihtiyaçlarını derinlemesine analiz ederek, firmanın iş akışında yavaşlamaya sebep olan her ayrıntı üzerinde titizlikle duruyor ve firmaya en uygun programı ortaya çıkarıyor. Bu yenilikçi ve özelleştirilmiş çalışma kültürleri sayesinde hizmet verdikleri şirketler tarafından olumlu sözler ile anılmaya devam ediyor. Bugüne dek pek çok başarıya imza atmış ve müşteri portföyünde birçok holding ile firmaya yer vermiş olan GUNHİZNET, yeni projeleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

İlandır