Advertorial 6.000 liralık şezlong!
Sponsorlu

6.000 liralık şezlong!


Paylaş
6.000 liralık şezlong!

Plaj giriş ücretleri gündem olmaya başladığına göre Çeşme’de turizm sezonunun resmen başladığını ilan edebilirim. Bu senenin rekoru 6.000 liralık şezlongu ile SwissOtel Resort & Spa Çeşme.

Popüler tatil ve eğlence beldesi Çeşme, son dönemde ortalıkta dolaşan plaj giriş fiyatları sık sık gündemde. Beach işletmeleriyle iletişime geçip gerçek rakamları sizler için öğrendim. Gidiş tarihine göre yüksek ya da düşük sezon olarak değişen rakamlar sezon boyu dalgalanacak gibi duruyor. Lakin araştırmalar sonucu anlıyoruz ki makas git gide açılmış. Bu senenin plaj giriş ücreti rekoru 200 Euro yani yaklaşık 6.000 lira.  Temmuz ayı içinde açılacak SwissOtel Resort & Spa Çeşme’nin muhteşem plajında şezlong keyfi yapmak istiyorsanız 6.000 lirayı gözden çıkarmak zorundasınız. En uygun plaj ücreti ise Qente Beach Club’de. Keyifli denizi ile özellikle çocuklu ailelerin tercihi olan Ouente’ye giriş 350 lira. İşte size 2023 sezonu Çeşme beach giriş fiyatları: 

SWİSSOTEL: 200 Euro (150 Euro Giriş + 50 Euro Harcama Limiti)
BIBLOS Otel: 150 Euro (Sadece Giriş)
REGES Çeşme: 1.250 TL (Sadece Giriş)

BEFORE SUNSET: 1.800 TL (800 Giriş + 1.000 Harcama Limiti)
MOMO DLYN: 2.000 TL (500 Giriş + 1.500 Harcama Limiti )

DOKUZBUÇUK PLAJ: 500 TL (Sadece Giriş)

KALİ: 600 TL (Sadece Giriş)
FLY-INN: 550 TL (Sadece Giriş)

SOLE & MARE: 500 TL (Sadece Giriş)

BOHEME: 600 TL (Sadece Giriş)
FUN: 500 TL (Sadece Giriş)

ELİAS: 500 TL (Sadece Giriş)

OJO: 500 TL (Sadece Giriş)
SUMMER KLEIN: 400 TL (Sadece Giriş)
YUZU: 1.500 TL (500 Giriş + 1000 Harcama Limiti)
MANO DEL SOL: 1.500 (500 Giriş + 1.000 Harcama Limiti)
COVE: 1.200 TL (600 Giriş + 600 Harcama Limiti)
IMI: 550 TL (Sadece Giriş)
OM PAPARAZZI: 1.300 TL (500 Giriş + 800 Harcama Limiti)
WHITE: 900 TL (Giriş + Harcama Limiti)
QUENTE: 350 TL (Sadece Giriş)

HERKESE GÖRE SEÇENEK VAR

Sertab Erener’in kulakları çınlasın, ‘Uzanmışım Kumsala’ derken fiyatların bu kadar yükselebileceğini düşündü mü merak ediyorum doğrusu. Ama bir taraftan da kime göre yüksek ya da düşük bu fiyatlar diye sormadan da duramıyorum. Sonuçta Çeşme herkese göre tatil seçeneklerinin bulunduğu bir turizm beldesi. Herkes hayallerine ve bütçesine göre bir tatil seçeneği bulabilir Çeşme’de. Fiyatların bu kadar geniş bir yelpazede olmasının nedeni de bu aslında. 

NE İSTEDİĞİNİZE KARAR VERİN 

Bu paraları verirken hiç düşünmeyecek insanlar olduğu gibi, verdiğinin karşılığını tam olarak almak isteyen insanlar da olabilir. O yüzden nasıl bir yerde denize girmek istiyorsunuz, nasıl bir ortam hayal ediyorsunuz, yemek-içmek sizin için ne kadar önemli, nasıl bir hizmet kalitesi arıyorsunuz ya da müzik ve eğlencenin dozu ne olmalı, bunları iyice düşünün ve tercihinizi ona göre yapın. Sonra hayal kırıklığına uğramayın ve Çeşme adının kötü anılmasına neden olacak yorumlar yapmayın. Benden uyarması…

İKİNCİ KONU - İKİNCİ KONU - İKİNCİ KONU BAYRAMDA YILDIZ YAĞMURU 

Mekanlar bir bir açılıp sezon tam anlamıyla başladıysa, hele bir de 9 günlük bayram tatili varsa, Çeşme’de eğlencenin dozu iyice artıyor. Tam anlamıyla bir yıldız yağmuru yaşanıyor Çeşme’de. İstanbul ve Ankara’dan sonra geçen yaz Çeşme’de de kapılarını açan Günay’da bu gece Muhsun Kırmızıgül, yarın gece ise İmparator İbrahim Tatlıses sahnede olacak.

 ÜNLÜ İSİMLER SAHNEDE 

Beşinci sezonuna 24 Haziran’da merhaba diyen Cahide Alaçatı, Gülşen’den Yıldız Tilbe’ye, Özcan Deniz’den Linet’e, Serkan Kaya’dan Derya Bedavacı’ya kadar birbirinden ünlü isimlerin konserleriyle bu sezon Alaçatı’da bambaşka bir yaz yaşatacak. BtcTurk 10. yıl konserleri de KerkiSolfej organizasyonuyla Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda başladı. Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Sıla, bu gece en sevilen şarkılarını seslendirecek. Yarın gece ise sahne Adamlar’ın olacak.

Kenan Doğulu, Dolu Kadehi Ters Tut, Jekyll & Hyde, Buray, Ferhat Göçer, Erol Evgin, Ajda Pekkan, Cem Adrian, Levent Yüksel, Candan Erçetin, Sagopa Kajmer gibi ünlü isimler yaz boyunca müzikseverlerin karşısına çıkacak. 

 İlandır