Advertorial Alaçatı-Maslak-Miami... Sen hangi taraftasın!
Sponsorlu

Alaçatı-Maslak-Miami... Sen hangi taraftasın!


Paylaş
Alaçatı-Maslak-Miami... Sen hangi taraftasın!

Müziği, yemekleri ve eğlence anlayışı ile bu yaz da fark yaratan Esnaf, 2 Eylül’de Alaçatı’da sezon finali yapmayı planlarken bir yandan da İstanbul’daki Maslak şubesinin açılışına hazırlanıyor.

Maslak ve Alaçatı’dan sonra Miami’de de açılmayı hedefleyen Esnaf’ın ünü giderek ülke sınırları bile aşıyor. Siz hangi taraftasınız, siciminizi yapın. Bizim tarafımız mı tabi ki Alaçatı…

FARKINI ORTAYA KOYDU

Konukların bembeyaz giyindiği bir organizasyon ile sezona merhaba diyen Esnaf Alaçatı, bu yaz da oldukça iddialıydı. Esnaf Alaçatı, muhteşem ambiyansı ve bol eğlencesi ile yine farkını ortaya koydu. 2016 yılından bu yana Alaçatı’da yeni nesil meyhanelere öncülük eden Esnaf Alaçatı, bir meyhaneden çok daha fazlasını misafirlerine sunuyor.

UNUTULMAZ YAZ AKŞAMLARI

Türkçe 80’ler 90’lar DJ performans ile yaz akşamlarını unutulmaz kılan Esnaf Alaçatı, birbirinden güzel yemekleriyle de misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor. Esnaf; yaz aylarında Alaçatı’da, kış aylarında ise Maslak’ta, 12 ay sizlerle olmaya devam ediyor. Esnaf, misafirlerini küçük sürprizlerle şaşırtmayı da ihmal etmiyor. Alaçatı’da hangi mekanın WC’sinde Haribo olabilir? Tabii ki Esnaf… Konseptiyle ve kendine has tarzıyla misafirlerini şaşırtmayı başaran Esnaf Alaçatı’da, kısa molalarda bile sizi gülümseten bir Haribo Altın Ayıcık ile karşılaşmanız mümkün.