Advertorial Alaçatı’ya Rakish imzası
Sponsorlu

Alaçatı’ya Rakish imzası


Paylaş
Alaçatı’ya Rakish imzası

Bohem havası, zengin menüsü ve müzik dolu geceleri ile Alaçatı’ya imzasını atan Rakish Alaçatı, bu yaz da iddiasını korudu.

Alaçatı’nın eğlence adasına dönüşen bölgesi Unique’te bulunan Rakish Alaçatı, Mykonos’u andıran ambiyansı ve şık hizmet anlayışı ile yaz boyunca farkını ortaya koydu. İtalyan ve Akdeniz mutfağının özenle seçilmiş yemeklerine eşlik eden keyifli müzikler eşliğinde hizmet veren Rakish, Alaçatı’nın göz bebeği mekanlardan biri haline geldi. Rakish Alaçatı’yı tercih eden konuklar; bir yandan zengin ve doyurucu menünün tadına bakarken, bir yandan da müziğin ritmine kendini kaptırdı.

DALGA SESLERİ EŞLİĞİNDE

Uçuk yeşil ve beyaz ağırlıklı dekore edilen Rakish Alaçatı'da, deniz manzarası ve dalga sesleri eşliğinde ayakkabılarını çıkartarak kumların üzerinde dans edenler yaz tatilini unutulmaz hale getirdi. Rakish Alaçatı’nın kumlar üzerinde kurulan masalarında yer bulanlar, tamamen kendilerine özel bir noktada mezeler yiyip sohbet etmenin keyfini yaşayacakdı. Toplam 400 kişi oturma kapasitesine sahip Rakish Alaçatı, haftanın 7 günü, 18.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet verdi. Rakish Alaçatı, turkuaz denizin içinde meltem esintileriyle, lezzetli yemekleri ve sonrasında eğlenceli kumsal partileri ile yaz boyunca konuklarına çok özel saatler yaşattı.

YENİ NESİL RESTORAN DENEYİMİ

Rakish Alaçatı, benzersiz konumu ve hizmet kalitesiyle özenle hazırlanmış iddialı menüsünün tadını çıkarmak isteyen tüm misafirlerine çok özel geceler sundu. Kumlar üzerine kurulan masaları ile yeni nesil bir restoran deneyimi yaşatan Rakish Alaçatı, deniz ortasında kurulu salıncağı, sonsuzluk aynaları, ateş çukurları ve aydınlatmaları ile dikkat çekti.

TATİL KEYFİ OJO’DA YAŞANDI

Ojo Alaçatı, 2023 sezonunda plajı ve gece kulübüyle öne çıktı. Müthiş kumsalı, happy hour partileri, ünlü DJ'leri, dünya müziğinin seçkin örnekleri ve canlı performanslar ile Alaçatı yazı Ojo'da geçirdi.

Beyaz kumsalı, turkuaz renkteki suları ve muhteşem doğal manzarasıyla Alaçatı’nın en güzel plajlarından biri olan Ojo Beach, konuklarına unutulmaz bir deneyim yaşattı. Alaçatı’nın en seçkin ve sevilen mekanlarından Ojo Beach, konuklarına günün her saati keyifli vakit geçirebilecekleri bir ortam sundu. Ege’nin dokusu ile birleşen peyzajı ve müthiş kumsalı ile 2023 yaz sezonunu karşılayan Ojo Alaçatı, zengin menüsü, happy hour ve gece partileri ile bu yaz da iddiasını korudu. Unique Alaçatı bölgesinde hizmet veren Ojo Beach, Ege’nin eşsiz kumsallarına farklı bir yorum kattı. Bu sezon rafine görünümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ojo, Alaçatı’da plaj eğlencesine de yepyeni bir soluk getirdi. Alaçatı yazı, akşamüzeri başlayan happy hour partileri, dünyaca ünlü DJ’lerin performansları, dünya müziğinin seçkin örnekleri ve canlı performansları ile Ojo’da geçirdi. Doğuş Çabakçor, Abdullah İnal, Kerem Önger, DJ Mono gibi isimlerin konuk olduğu partiler, konuklara unutulmaz bir happy hour deneyimi yaşattı.

SABOR’DA İDDİALI MENÜ

Ojo Beach bünyesinde bulunan Sabor Gastro, Ege ve Akdeniz mutfağına sofistike bir yorum getirdi. Menüsü ve çeşitliliği ile müdavim sayısı her geçen gün artan Sabor, yaz mevsiminin en favori buluşma noktası haline geldi. Kahvaltı servisiyle de adından söz ettiren Sabor Gastro, haftanın her günü 09.00 itibariyle plajda kahvaltı keyfi yapmak isteyenler için kapılarını açtı. Sabor Gastro’da sadece lezzetler değil, sunumlar da çok özel yapıldı. Tüm siparişler, yerellik ve evrensellik gözetilerek hazırlanıp şık ve gösterişli tabaklarda servis edildi. Eşsiz bir gastronomik deneyim yaşarken, birbirinden şaşırtıcı kokteyller, alışılmışın dışında yenilikçi etkinlikler, sürpriz konuk sanatçılar ve dinamik müzikler de yaz tatilini hafızalara kazıdı.

HER SAAT FARKLI ETKİNLİK

Ojo Alaçatı, 2023 sezonunda gece kulübüyle de öne çıktı. Ojo’nun gece partileri dünyaca ünlü DJ’lerin katılımı ile Çeşme’nin en iyi müziğini tatilcilere dinletti. DJ Kerem Önger,  Dekmantel Festivali’nin 2015 yılından beri temsilcisi olan İngiliz asıllı Berlin çıkışlı DJ ve prodüktör Jay Donaldson ve Palms Trax’ın konuk olduğu Ojo Alaçatı, yaz boyunca misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşattı. Ojo Beach, günün her saatini farklı bir etkinlikle karşıladı. Yoga, denize karşı masaj, su sporları eğlencenin zirve yapmasını sağladı. Bembeyaz sahili, masmavi denizi ile farkını ortaya koyan Ojo Beach, deniz, kum ve güneş üçlüsünün muhteşem uyumunu da doyasıya yaşattı. 

BURAK SAĞLIK: YOĞUN BİR SEZON GEÇİRDİK

Ojo Beach Club, Rakish Alaçatı ve Kloster’in başarılı işletmecisi Burak Sağlık, son derece güzel bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi. Neredeyse 24 saat yaşayan  işletmelere sahip olduklarını belirten Sağlık, “Eve bir tek uyumaya gidebildim, o da en fazla 4-5 saat. Bu işletmelerde yaklaşık 200 kişi çalıştı. Rakish akşam, Kloster gece, Ojo ise sabahtan başlayarak geceye kadar devam etti. Sabah Ojo’da güne başladım, ardından happy hourlar ve akşam yemeğinde Rakish’e geçtim, geceyi de Kloster ile kapattım. Sonuçları pozitif olunca gerçekten hiçbir yorgunluğu da hatırlamıyorsunuz” diye konuştu. 

TÜRKİYE’NİN CAZİBE MERKEZİ

Türkiye’de cazibe merkezi olarak bir Alaçatı bir de Bodrum’un olduğuna dikkat çeken

Sağlık, “Alaçatı büyümeye devam edecek. Alaçatı’da bir de otel yatırımı yapmak istiyorum. Markanın belli bir yere gelmesi için şu an lokal çalışsam da hedefim yurt dışına açılmak. Arap ülkelerinde, Katar’da, Birleşik Arap Emirlikleri’nde iş ortaklarımız var. Belki onlarla o coğrafyaya bu markalarımızı taşıyabiliriz. Tabii ki Mykonos, İbiza, Miami gibi uzun vadeli hedeflerimiz de var. Şu anda bile Ortadoğu’daki iş ortaklarımızdan mevcut markaların orada da açılması ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. 

EN İYİ YEMEK AMBİYANSI

Çok yoğun günler yaşadıklarını vurgulayan Sağlık, şunları söyledi: “Muhtemelen içerideki kişi sayısının üç katını geri çevirmek zorunda kaldık. Birtakım kriterlerimiz var. Mesela beache ağır makyajlı ve topuklu kişileri almadık. Buraya gerçekten denize girmek isteyen insanlar gelsin istedik. Müşterilerimizden, ‘Biz burada çok rahat ettik’ yorumlarını çok duyduk. Herkes kendi halinde ve kimse kimseyle ilgilenmediği için insanların mekanlarımızda rahat ettiklerini düşünüyorum. Yani burada 200 kişi çalışıyor ama arkada kimse bunu görmüyor. İnsanlar burada yemeklerini yedi, eğlencesini yaptı ve aftera kaldı. Rakish, Türkiye’de yemek yemek için en iyi ambiyanslardan bir tanesi bence.”