Advertorial Alavya 10. yaşını kutladı
Sponsorlu

Alavya 10. yaşını kutladı


Paylaş
Alavya 10. yaşını kutladı

Alavya sadece bir otel değil...

Geniş bir avlunun etrafında, ufak bahçeler, su kuyuları, geçmişi boyunca bir dolu anıya sessizce ev sahipliği yapmış, sakız, dut, zeytin, hünnap ağaçlarının arasına serpiştirilmiş çok özel altı taş evde yer alan 25 farklı odasıyla, her detayı sevgi ve özenle düşünülmüş, eşsiz deneyimlerin başladığı bir yer. Birçok kalbin aynı anda ve aynı hayalle atmasıyla, Alaçatı topraklarında filizlenen Alavya, 10’uncu yaşını büyük bir coşku ile kutladı.

ÖZEL DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Şef Hüseyin Pancar’ın hazırladığı doğum günü pastasındaki mumları hep birlikte üfleyen Alavya ailesi, 10 yılın başarısını beraber kutladı. Sürdürülebilir bir otel olma yolunda gayretli çalışmalar da sürdüren Alavya, Dünya Çevre Günü’ne denk gelen kutlamasını, Küresel Sürdürülebilirlik Konseyi tarafından verilen Turizm Belgesi ödülü ile taçlandırdı. 10. yılla beraber bu sertifikayı almanın mutluluğunu yaşayan Alavya, misafirleriyle unutulmayacak anlar paylaştı.

İNCE BİR ZEVKLE TASARLANDI

Dünyaca ünlü projelere imza atan Polimeks Holding'in mimari ekipleri tarafından eskiye saygı gösterilerek ve en yeni teknolojiler kullanılarak inşa edildi Alavya. Bir Alaçatı aşığı olan dünyaca ünlü tasarımcı ve iç mimar Hakan Ezer’in sınırsız sanat, mimari ve tarih bilgisiyle harmanladığı incelikli zevkiyle tasarlanıp döşendi. Geçmişte çocukların gizlice ağaçlarından meyve koparıp yedikleri bereketli bir bahçe, daha sonraları yaz gecelerinde yerli halkın gittiği bir açık hava sineması iken, bugün tüm bu sıra dışı tarihten ilham alarak çıktıkları yolda, bu mekanın sihrini yaşatmaya inanan Rana Erkan Tabanca ve Erol Tabanca, Alavya projesini hayata geçirmiş olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyor ve bu heyecan Alavya’ya gelen misafirlerle paylaşıldıkça daima büyüyor. 

İlandır