Advertorial Anadolu tekstil ailesi iftarda buluştu
Sponsorlu

Anadolu tekstil ailesi iftarda buluştu


Paylaş
Anadolu tekstil ailesi iftarda buluştu

Antalya ve İzmir’deki çadır, branda ve tente üreticisi firmalara toptan ürün satış hizmeti veren Anadolu Tekstil müşteri ve çalışanlarını düzenlediği iftarda bir araya getirdi.

 

İzmir ve Antalya’da çadır, branda ve tente üretici firmalarına toptan satış hizmeti veren Anadolu Tekstil, çalışan ve müşterilerini Wyndham Grand İzmir Özdilek’te düzenlenen iftar yemeğinde buluşturdu. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçükkuş ve Yönetim Kurulu Üyesi Çağlar Küçükkuş’un ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda, Anadolu Tekstil Ailesi aynı zamanda Ramazan Bayramı’nı da kutladı.
Yaklaşık 200 konuğun katıldığı yemekte konuşan Çağlar Küçükkuş, Anadolu Tekstil’in çalışan ve müşterilerinden aldığı destekle sektörde emin adımlarla büyüyerek yoluna devam ettiğini söyledi.
Küçükkuş, “Bu yıl, ilkini İzmir’de gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğimizi, önümüzdeki yıl Antalya’da tekrarlamayı ve bunu gelenek haline getirmeyi planlıyoruz. Türkiye geneline hizmet veren şirketimiz, 1987 yılından beri ağırlıklı olarak Ege Bölgesi’nde, 2015 yılından itibaren ise başta Antalya olmak üzere Akdeniz Bölgesi’nde örnek projelere imza atıyor” dedi.

YATIRIMLARA DEVAM

Ramazan Bayramı’nın tüm Türk halkı ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını dileyen Çağlar Küçükkuş, sözlerini şöyle sürdürdü: “35 yıldır aralıksız olarak sektörde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu başarıda büyük pay sahibi olan tüm çalışan, müşteri ve çözüm ortaklarımıza bizlere verdikleri destek için minnettarız.” Şirketin 2022 yılına ilişkin hedeflerinin de paylaşıldığı gecede, Anadolu Tekstil üst yönetim, çalışan ve müşterileri daha da kaynaştı ve moral depoladı.

Soldan sağa: Çağlar Küçükkuş, Mahmut Şen, Mustafa Öztavlı, Mehmet Küçükkuş ve Erkan Ekinci

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Andacryl marka akrilik ve Monjardin marka döşemelik ve Nuvola marka file gölgelik kumaşların yanı sıra, dış mekan döşemelik kumaşları, pvc polyester kumaşlar, raylı pergole sistemlerinin alüminyum profilleri, çok çeşitli motor seçenekleri ve tüm tente sistemlerinin aksesuarları, tente mekanizmaları, bahçe ve plaj şemsiyeleri, balkon perdeleri, yatlar için marin kumaşlardan oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip Anadolu Tekstil, yurtiçi satışlarını ihracatla da destekliyor.

İlandır