Advertorial Bayram tatili Kali Beach’te dolu dolu yaşandı
Sponsorlu

Bayram tatili Kali Beach’te dolu dolu yaşandı


Paylaş
Bayram tatili Kali Beach’te dolu dolu yaşandı

Port Unigue Adası’nda, Zigana Beach Resort'ün önünde yer alan Alaçatı'nın en yenisi Kali Beach, Kurban Bayramı’nı doludizgin geçirdi.

Günün ilk ışıklarıyla beraber hizmete başlayan Kali Beach'te saatler 16.00'yı gösterdiğinde birbirinden ünlü sanatçıların performansları müzikseverlerle buluştu. Bayram boyunca Alizade, Çakal, Derya Uluğ ve Motive, Kali Beach sahnesindeydi. 10 Haziran itibariyle hizmet vermeye başlayan Kali Beach, misafirlerinden tam not aldı.

ŞİMDİDEN İDDİASINI GÖSTERDİ

Bunun yanı sıra aynı tesis içerisinde bulunan ve gece boyunca pizza servisi yapan Gigi On The Sea bayram tatili boyunca Alaçatı’nın en çok konuşulan mekanlarından biri oldu. Bohem bir konsepte sahip Kali Beach, aynı zamanda Çeşme'nin en güzel koylarından birinde yer alıyor. Deneyimli bir ekip ile çalışan Kali Beach, Alaçatı’da şimdiden iddiasını ortaya koydu.

KEYİFLİ BİR GÜN YAŞATIYOR

Muhteşem atmosferi ve özel dinlenme alanları ile misafirlerine keyifli bir gün yaşatmaya kararlı olduklarını belirten işletme sahibi Mertcan Uzun, “Kali Beach ailesi olarak öncelikli hedefimizi, misafirlerimize alışılagelmişin dışında deneyimler sunmak olarak adlandırabiliriz. Dünya mutfağının lezzetlerini, kendi yorumlarımız ve mutfağımızın spesiyalleri ile harmanlamış menümüz, imza kokteyllerimiz ile hizmetinizdeyiz” diye konuştu. 

SEZON SONUNDA SÜRPRİZ PARTİ

Kali Beach'in yeni sezonunda birçok sanatçı ile hafta sonu partileri düzenleyeceklerini belirten Uzun, “Hafta içlerinde de kendi alanında popüler DJ ve sanatçılarımız misafirlerimize keyifli bir deneyim sunmak için yine Kali Beach'te yer alacak. İlk sezonumuzda sıra dışı bir sezon sonu partisi yapmayı hedefliyoruz. Bunu da yakın zamanda sosyal medya hesaplarımızdan duyuracağız. Kali Beach'in günbatımı partilerinde commercial ve house müzik çevresi hakimken; bunun yanı sıra sürpriz sanatçıların konserleri ile de günü batıracağımız partiler olacak. Gigi on the Sea'de commercial house ve R&B müzik hizmeti vereceğiz” dedi.

 İlandır