Advertorial Berrin Pehlivan’ın gözü tasarımda
Sponsorlu

Berrin Pehlivan’ın gözü tasarımda


Paylaş
Berrin Pehlivan’ın gözü tasarımda

Hayatı Belçika, Almanya ve Türkiye üçgeninde geçen Berrin Pehlivan, bugün Port Alaçatı Hotel’i başarıyla yönetiyor. Denizin yanı başında konumlanan Port Alaçatı Hotel’in her bir noktası özenle tasarlandı. Port Alaçatı Hotel’i güzel zevki ile bugünlere getiren başarılı iş kadını; farklı bir sektöre daha adım atmaya hazırlanıyor. Yıllardır hayalini kurduğu tasarım işine kış aylarında başlamayı hedefleyen Berrin Pehlivan, pandemi döneminde aldığı eğitimi pratiğe dökecek ve tasarladığı kıyafetleri beğeniye sunacak.


BÖLGEYE UYGUN KIYAFETLER

Alaçatı’da yaşayan Berrin Pehlivan, daha çok bu bölgenin yaz ve kış aylarına uygun tasarımlar yapacağını müjdeleyerek, “Kişisel olarak hedefim aslında daha çok sanatla ilgilenmek. Resim yapıyorum ama en çok istediğim şey kendi tasarımım kıyafetleri yapmak. Giyinmeyi çok seviyorum. Bir kıyafete baktığım zaman, ‘Ben olsam böyle yapardım’ diye düzeltmelerde bulunuyorum. Bu çok hoşuma gidiyor. Çevremdeki insanlar da stiliyle ilgili bana danışıyor. Onlara da giyimleriyle ilgili yardımcı oluyorum” dedi. Sanatla ilgilenmekten keyif aldığını her fırsatta dile getiren Berrin Pehlivan, vakit bulduğu her an resim yaptığını da sözlerine ekledi.

ALAÇATI VE İZMİR’E AŞIK

29 Eylül 1971’de Belçika’da doğan Berrin Pehlivan, 2 yaşına kadar bu ülkede kaldı. Ailesini uçak kazasında kaybettikten sonra 2 yaşında Türkiye’ye dönüş yapan Berrin Pehlivan, lise dönemini İzmir’de geçirdi. İlk evliliği sebebiyle Köln’e giden ve burada yaşamaya başlayan Pehlivan, kızını burada dünyaya getirdi. 27 yaşına geldiğinde Köln’de hemşirelik okumaya karar veren ve burada hastanelerde çalışmaya başlayan Berrin Pehlivan, bir süre sonra boşanma kararı aldı. 8 yıl önce Türkiye’ye dönen başarılı iş kadını, Alaçatı Port projesinin kurucularından Aykut Bey ile tanıştı ve Alaçatı Port Hotel kariyeri başladı. İlk zamanlar Köln’e özlem duyan Berrin Pehlivan, şimdi Alaçatı’ya ve İzmir’e aşık…

 İlandır