Advertorial Binlerce üründe size özel indirimler sadece Amazon Prime’da!
Sponsorlu

Binlerce üründe size özel indirimler sadece Amazon Prime’da!


Paylaş
Binlerce üründe size özel indirimler sadece Amazon Prime’da!

Amazon Prime üyeleri, aralarında Samsung, Under Armour, Maybelline, Lego, Philips, Omo, Prima, L’oreal Paris, Puma, Bose, HP, Lenovo ve daha birçok prestijli markanın bulunduğu binlerce üründe ayrıcalıklı fiyatlar ve üyelere özel indirimlerden faydalanabiliyor.

Amazon Prime şimdi Türkiye’de! Amazon Prime üyeleri, ayda sadece 7,90 TL’ye Amazon’un hızlı teslimat ve üyelere özel indirim ayrıcalıklarından yararlanırken hem zaman hem de paradan tasarruf edecek. Amazon Prime üyeleri, Prime üyelerine özel indirimlerden faydalanırken bedava ve hızlı kargo ayrıcalığı ile oyuncaktan elektroniğe, modadan ev ürünlerine kadar binlerce ürüne cazip fiyatlarla sahip olabilecek.

Amazon Prime üyeleri, üyelere özel indirimler sayesinde Amazon.com.tr’de sunulan ürünleri en uygun fiyatlarla satın alabilecek. Aralarında Samsung, Under Armour, Maybelline, Lego, Philips, Omo, Prima, L’oreal Paris, Puma, Bose, HP, Lenovo ve daha birçok prestijli markanın bulunduğu binlerce üründe ayrıcalıklı fiyatlar ve üyelere özel indirimlerden faydalanabilecek.

Amazon Prime’a Özel Fırsatlar ile Prime üyeleri sadece kendilerine özel fırsatlara erişim ayrıcalığına sahip olabiliyorlar, ayrıca Amazon.com.tr’deki ”Bitmeden Yakala” fırsatlarına da Amazon Prime üyesi olmayan kullanıcılardan 30 dakika önce erişebiliyor. Amazon Prime üyesiyseniz, size özel indirimlerin tadını bugün çıkarmaya başlayabilirsiniz. Amazon Prime’a 30 gün ücretsiz deneme süresinin ardından aylık sadece 7,90 TL karşılığında abone olabilirsiniz.

Amazon Prime’ı bugün 30 gün ücretsiz denemeye başlamak ve detaylı bilgi için: www.amazon.com.tr/prime