Advertorial Bu yaz kalbiniz Marma’da atacak
Sponsorlu

Bu yaz kalbiniz Marma’da atacak


Paylaş
Bu yaz kalbiniz Marma’da atacak

İnce kumlu doğal plajı, dalgasız, sığ ve berrak denizi ile muhteşem bir tatil deneyimi yaşatan Club Marma Hotel, sadece otelde konaklayan turistlere değil, günübirlik misafirlerine de hizmet veriyor.

Yarımadanın güneyinde, Akyarlar’da yer alan Club Marma Hotel, Bodrum’un en güzel koylarından biri olan ve berrak, ince kumlu denizi ile doğal güzelliğini hala koruyan Karaincir’de misafirlerine unutulmaz tatiller yaşatmaya devam ediyor. Club Marma Hotel’in 170 metre uzunluğundaki özel plajında; güneş teninize işlerken incecik kumların ayaklarınızın altında dans ettiğini hissedeceksiniz. 

RUHUNUZ TAZELENECEK 

Yeşilin maviyle kavuştuğu noktada, kuş cıvıltıları dalga sesine karışacak. Karaincir Koyu’na açılan otantik konseptli plajda ve özel localarda ruhunuz tazelenecek. Öğle güneşinin kendini hissettirmeye başladığı saatlerde Ege’nin tatlı esintisi de yanı başınızda olacak. Karaincir/Akyarlar, mitolojide rüzgarların ve dalgaların kesiştiği yer olarak bilinir. Bu yaz kalbiniz Club Marma Hotel’de atacak…

TEMİZ, SIĞ VE DALGASIZ 

Bodrum’da denize girecek yer bulmanın her geçen yıl daha da zorlaştığı Bodrum’da, doğal kumlu plajı ile dikkat çeken Club Marma Hotel, sahip olduğu geniş alanla da misafirlerine ferah bir ortam sağlıyor. Berrak ve temiz denizinin sığ ve dalgasız oluşu da en beğenilen özelliklerinden. Denizin içinde hiç yosun bulunmaması ise özellikle çocuklar ve onların mutluluğunu düşünen aileleri için büyük avantaj. 

ÇOCUKLAR ÇOK SEVİYOR 

Özellikle çocuklar Marma'nın plajına ve denizine bayılıyor. Başka çocuklarla kaynaşarak tatillerinde dostluklar edinen çocuklar gün boyu plajda eğleniyor. Çocukların yüzme becerilerini de geliştirmek için çok uygun olan Marma Oteli’n plajı ailelerin keyifli vakit geçirmesine olanak sağlıyor. 

GÜNÜBİRLİK ZİYARETE AÇIK 

Forbes Dergisi tarafından Bodrum’un en güzel ikinci plajı seçilen Club Marma Hotel, sadece otelde konaklayan misafirlerine değil, günübirlik müşterilerine de hizmet veriyor. Güzel bir gün geçirip deniz keyfi yapmak isteyenler; plajı, şezlongları, duşu kullanabiliyor. Arzu ederlerse özel locaları tercih edebiliyorlar. Ayrıca kartlarına yüklenen harcama limiti ile snack restoranın imkanlarından da faydalanabiliyorlar.

ZENGİN MENÜ SEÇENEKLERİ 

Bu restoranda hemen hemen her şey bulunuyor. Antrikottan balığa, makarna çeşitlerinden pidelere, pizzalardan hamburgerlere ve soğuk sandviçlere, değişik salatalardan tatlılara kadar menüde çok çeşit var. Seçenekleriniz arasında değişik soğuk içecekler de yer alıyor.  Frozenler, milkshakeler, buzlu kahveler, sıcaklar, çeşitli alkol seçenekleri ve kokteyller deniz keyfinize keyif katıyor. 

SPOR AKTİVİTELERİ DE VAR 

Plajda ve denizde güzel vakit geçirmeniz için her şey düşünülmüş Club Marma Hotel’de. Değişik spor aktivitelerinin içinde deniz ve plaj voleybolu da var. Denizin içinde trambolin ve tahterevalli de bulunuyor. Günübirlik ya da daha uzun süreli bir tatil için muhteşem bir ortam sunuyor. Ailecek gelip güvenilir, sakin ve temiz bir atmosferde, huzur içinde vakit geçirebilirsiniz.

İlandır