Advertorial Çağla Öz’ün hedefi İtalya!
Sponsorlu

Çağla Öz’ün hedefi İtalya!


Paylaş
Çağla Öz’ün hedefi İtalya!

Çocukluğundan beri modaya olan ilgisini profesyonelliğe taşıyan Çağla Öz, yaptığı tasarımlar ile dikkat çekiyor. Ünlü markaların tasarımlarını yapan Öz’ün hayali ise tasarımlarını İtalya’da yapmak.

İstanbul’da eğitim hayatına devam eden, öncesinde Fred Perry Sonra Calvin klein gibi ünlü markalarda çalışan Çağla Öz kendi tasarımlarını yapmak için kolları sıvadı. Yurtdışına sık sık gidip sonra ülkesine geri gelen Öz, kendi tasarımlarını yapmaya başladı. Hızlı bir yükseliş ile ünlü markaların dikkatini çeken Öz, “Yaptığım tasarımlarda genelde özgürlüğü seçiyorum ve tabi gösteriş benim için çok önemli. Yurt dışında genelde Jacquemus, Bottega Veneta, Balenciaga, Chanel, Louis Vuitton, Moncler, Dior gibi en sevdiğim markaları takip ediyorum zaten en ön planda bu markaları görüyorum. En iyi tasarımlar için çalışmaya devam edip bir gün kendimi İtalya’da birçok ünlü marka için tasarım yaparken bulmak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Küçük yaşlarda iş hayatına atılan Çağla Öz’ün sosyal medya hesabında 200 bin takipçisi bulunuyor. Lüks bir mağazanın sahibi olduğu bilinen Öz son zamanlarda sürekli olarak çıktığı programlarla, lüks yaşantısının paylaşımları ve başarılı iş hayatı ile magazin gündeminin en çok konuşulanları arasında yer aldı. Instagram hesabında 200 bin takipçisi olan marka kurucusu ve aynı zamanda fenomen olan Çağla Öz kimdir, kaç yaşında, nereli?

ÇAĞLA ÖZ KİMDİR?

Çağla Öz,11 Haziran 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul'da devam eden Öz,tek çocuktur. İlkokulu Özel Erol Altaca kolejinde bitirip Lise hayatına Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesinde devam etmiştir. İş hayatındaki başarıyı eğitim hayatında’da yakalayan Çağla Öz Beykent üniversitesinde İşletme bölümü okurken Nişantaşı Üniversitesinde Moda Tasarımı okuyarak çift anadal yapmaktadır

Haberin Devamı

İş hayatına marka kuruculuğu ile başlayan Çağla Öz sonrasında influencer olarak birçok ünlü isimle yakın arkadaş olmuştur.2019’da Luxury Boutique Turkey kurucusu olarak bu alanda da başarılı işlere imza atan Öz, kısa sürede ismini Tüm Türkiye’ye duyurmayı başarmıştır. İş hayatındaki başarılarının yanı sıra Instagram'da binlerce takipçi sayısına ulaşarak kısa sürede sosyal medyada da ilgi odağı oldu.

İlandır