Advertorial Cenk Telkıvıran ile 80/90’lara yolculuk
Sponsorlu

Cenk Telkıvıran ile 80/90’lara yolculuk


Paylaş
Cenk Telkıvıran ile 80/90’lara yolculuk

Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’ndeki Çim Konserleri’nde sahne alacak Cenk Telkıvıran Orkestrası, dinleyenlerinin 80/90’lara doğru bir yolculuğa çıkaracak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl altıncısını düzenlediği Çim Konserleri, 6 Temmuz’da başladı. Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde gerçekleşen olan Geleneksel Çim Konserleri’nde birbirinden farklı sanatçı ve gruplar sahne alıyor. Girişlerin ücretsiz olduğu konserler saat 21.00’de başlıyor ve büyük ilgi görüyor. Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi, tarihi dokusu ve benzersiz atmosferiyle, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sanatın ve müziğin değerini toplumla buluşturmak amacıyla düzenlediği bu özel etkinliğe muhteşem bir mekan oluşturuyor.

31 AĞUSTOS PERŞEMBE

Genç yeteneklere şans verdiği gibi birbirinden ünlü isimleri de İzmirlilerin karşısına çıkaran Çim Konserleri’nde sahne, 31 Ağustos Perşembe akşamı Cenk Telkıvıran Orkestrası’na ait olacak. Hayallerinizi gerçeğe dönüştüren, en değerli ve özel anlarınızı melodileriyle süsleyen Cenk Telkıvıran Orkestrası, Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’ni dolduracak hayranlarına, müzik ve eğlence ile unutulmaz bir İzmir akşamı  yaşatacak. Gençlerin ve deneyimli müzisyenlerin bir araya geldiği Cenk Telkıvıran Orkestrası, çok özel bir gece için hazırlıklarını tamamladı.

TAM KADRO SAHNEDELER

Tam kadro sahnede olacaklarını belirten Cenk Telkıvıran, “Solistlerimiz; Cem Doğangil, Atacan Ozan, Seren Eroğlu, Melda Salepçiler, Öykü Ataç ve Merve Öztürk ve usta müzisyenlerden oluşan ekibimiz şimdiden bu özel gece izin hazır. Her zaman yaptığımız gibi en iyi bildiğimiz işi yapacağız ve misafirlerimize unutulmaz saatler yaşatacağız. Provalarımızı tamamladık ve çok özel bir repertuvar hazırladık. Süper bir konser olacağının garantisini gönül rahatlığı ile verebilirim. Tüm İzmirlileri  31 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’ne bekliyoruz” diye konuştu.

NOSTALJİ DOLU BİR GECE

Müzik dolu bir gece yaşanacağını vurgulayan Cenk Telkıvıran, “Misafirlerimizi 80/90’lara doğru nostalji dolu bir yolculuğa çıkaracağız. Her dem tazeliğini koruyan 80/90’ların birbirinden güzel şarkılarını İzmirliler için seslendireceğiz. Günümüzün tekno müziğinden sıkılıp o günlerin duygu dolu şarkılarını dinlemek isteyenler için inanılmaz bir fırsat olacak. Tabii ki burada Sezen Aksu ve rahmetli Onno Tunç’a ayrı bir pencere açacağız. Bu iki dev müzisyenin imza attığı muhteşem şarkıları tekrar İzmirliler ile buluşturacağız. Bize bu fırsatı verdiği için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e de özellikle teşekkür etmek istiyorum. Artık geleneksel hale gelen bu güzel etkinlikte, hep birlikte İzmirlilere güzel bir akşam yaşatacağız” dedi.