Advertorial Cenk Telkıvıran orkestrası’nın genç yeteneği Atacan Ozan, seramik vazolarla notaları buluşturuyor
Sponsorlu

Cenk Telkıvıran orkestrası’nın genç yeteneği Atacan Ozan, seramik vazolarla notaları buluşturuyor


Paylaş
Cenk Telkıvıran orkestrası’nın genç yeteneği Atacan Ozan, seramik vazolarla notaları buluşturuyor

Hem müzisyen hem seramik ustası hem de aşçı. Sanatın farklı dallarında kendini geliştiren Atacan Ozan, sahnedeki başarısıyla da dikkat çekiyor.

Cenk Telkıvıran Orkestrası’nı genç yeteneklerinden biri de Atacan Ozan. Aslında o doğuştan sanatçı denilecek özellikleri sahip bir yetenek. Atacan Ozan, küçük yaşlarda gitar çalarak başladığı müzik hayatında sanatın farklı türlerini de eklemeyi başarmış. İlk olarak Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksekokulu Cam ve Çinicilik Bölümü’nü bitirmiş. Sanata ve üretmeye olan düşkünlüğü ile eğitim hayatı bununla da sınırlı kalmamış. Daha sonra mutfak sanatlarına merak sarmış. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Turizm Eğitim Merkezi’nde (TUREM) Aşçılık Bölümü’nü bitirerek altın bir bileziğe daha sahip olmuş.

ÜNLÜ MEKANLARDA SAHNE

Atacan Ozan, tabii ki bütün bunları yaparken müzikten hiç kopmamış. Müzik, hayatının her zaman en büyük tutkusu olmuş. Eğitimine devam ederken İzmir’in birçok ünlü mekanında sahne almış. Genç bir yetenek olarak girdiği müzik piyasasında kısa sürede adından söz ettirmiş. Müzikle ve sanatla iç içe olan hayatı büyük bir yoğunlukla devam ederken, sosyal sorumluluk projelerinden yer almayı da ihmal etmemiş. Toplumsal fayda gördüğü projelere müziği ve sanatçı kişiliği ile destek vermiş. Bundan sonra da elinden geldiğince destek vermeye devam edeceğini özellikle vurguluyor Atacan Ozan.


 
HAYATININ DÖNÜM NOKTASI

Onun hayatının dönüm noktalarından biri de Cenk Telkıvıran ile tanışması olmuş. Genç yeteneklere her zaman destek olan ve orkestrasında her zaman onlarla birlikte çalışmayı tercih eden Cenk Telkıvıran, Atacan Ozan’ı da ekibe dahil edince, onun için meslek hayatında yeni bir yolculuk başlamış.  Müzik hayatına büyük bir keyifle devam ettiğini belirten Ozan, “Cenk Telkıvıran tarafından keşfedildikten sonra birlikte çok büyük işlere imza attık. Cem Doğangil gibi önemli seslerin yer aldığı Cenk Telkıvıran Orkestrası ile birlikte önemli projelerde yer aldık ve almaya da devam edeceğiz. Orkestranın yanında bireysel olarak da müzik çalışmaların oluyor. Son olarak geçen Delisin Leyla adlı teklim piyasaya çıktı. Çok sevildi ve hala daha beğeniyle dinleniyor” dedi.

MUTLU ETMENİN MUTLULUĞU

Atacan Ozan, sanatın farklı dalları ile uğraşmasını ise şöyle açıklıyor: “Müzik tabii ki hayatımın anlamı ama ben sanatın her halini seviyorum. Seramik ve mutfak da benim için çok önemli. İkisiyle de vakit geçirmeyi çok seviyorum. Aslında ben üretmeyi, insanları mutlu etmeyi çok seviyorum. Güzel bir şarkının, farklı bir seramik vazonun ya da mis kokulu bir yemeğin insan hayatına kattığı mutluluğun farkındayım. Bunun için çalışmaya üretmeye devam edeceğim.  Çünkü ben insanların yüzündeki gülümsemeyi gördükçe daha da mutlu oluyorum.”

ÖZEL ANLARIN VAZGEÇİLMEZİ

Genç yeteneklerle usta isimlerin aynı sahnede buluştuğu Cenk Telkıvıran Orkestrası, en değerli ve en özel anlarınızda, muhteşem melodileri ile hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Orkestranın şefi ve piyanisti olan Cenk Telkıvıran, 1987 yılından beri müzik yapıyor. Sayısız değerli sanatçı ile olan çalışmalarını, kurduğu orkestralar ile taçlandırdı. 89/90’lar, Latin, pop, soul ve halk oyunları repertuvarına sahip ekip, düğün organizasyonları, davetler, özel etkinlikler, şirket yemekleri, kapalı özel geceler, bandoloji ve karşılama müzikleri yapıyor. Cenk Telkıvıran Orkestrası, 8 müzisyen ve 6 solistten oluşan bir ekibe sahip.