Advertorial Çeşme tutkunları El-Yar’da buluşuyor
Sponsorlu

Çeşme tutkunları El-Yar’da buluşuyor


Paylaş
Çeşme tutkunları El-Yar’da buluşuyor

Bir Alaçatı klasiği haline gelen Limon Köyiçi’nin kurucu ortağı başarılı işletmeci Yasin Becek’in yeni mekanı El-Yar kısa zamanda çok sevildi.

Alaçatı’da eğlencenin yeni adresi olan El-Yar, Çeşme tutkunlarını bu kez de Lübnan mutfağı ile buluşturdu. Baharatları, otları ve rengarenk sunumlarıyla oryantalist ama bir yandan da modern bir yemek kültürüne sahip Lübnan mutfağını görücüye çıkaran El Yar; misafirlerinden tam not aldı. Damak çatlatan lezzetlerle ve Lübnan müzikleriyle fark yaratan El-Yar, hem mutfağı hem de şovları ile kısa sürede iddiasını ortaya koydu.

OSMANLI-AKDENİZ-FRANSIZ

Osmanlı’dan kalan bulgur, nohut ve acı sebebiyle, Güney Doğu mutfağının izlerini taşıyan Lübnan mutfağı, Akdeniz’e kıyısı olmasından dolayı ise zeytinyağı ve otları da içinde barındırarak geniş yelpazedeki tatlarıyla oldukça ilgi çekiyor. Fransız mutfağına da göz kırpmayı ihmal etmeyen Lübnan mutfağının eşsiz lezzetleri, her biri Gaziantep’te özel olarak hazırlanan birbirinden farklı tabakların içinde otantik tepsiler eşliğinde misafirlerine sunuluyor.

BERKAY’DAN DARBUKA ŞOV

El-Yar, kapılarını açtığı günden bu yana birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor. Geçtiğimiz günlerde El-Yar’a gelen ünlü şarkıcı Berkay Şahin de bu isimlerin arasındaydı. Gece geç saatlere kadar eğlenen Berkay’ın darbuka şovu geceye damga vurdu. Müziğin ritmine ayak uyduran misafirler; geç saatlere kadar eğlendi.

 İlandır