Advertorial Çeşme’de yaz kış spor
Sponsorlu

Çeşme’de yaz kış spor


Paylaş
Çeşme’de yaz kış spor

Çeşme Belediyespor Yaz Spor Okulları büyük bir coşkuyla başladı. 17 branşta, bin 425 öğrencinin kayıt yaptırdığı Yaz Spor Okulları’na bu yıl rekor katılım sağlandı. Başkan Oran, “Çeşme Belediyesi’nin spor okulları kışın da devam edecek” dedi

Çeşme Belediyespor Yaz Spor Okulları; futbol, basket, voleybol, satranç, cimnastik, tenis, step, aerobik, zumba, pilates, taekvondo, yelken, kano, rüzgar sörfü, vücut geliştirme, dans ve yoga branşlarının yanında Özel Çocuklar Spor Okulu ile kapılarını açtı. Çeşme Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen açılış törenine katılan çocuklar, önce şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlendi. Animatörler de yüz boyama, tahta bacak, jonglör, robot gösterileri ile çocuklara unutulmaz dakikalar yaşattı. Törende, Çeşme Belediyesi Çocuk Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi büyük beğeni aldı. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, çocuklara forma giydirerek, spor kıyafetleri dağıttı.

HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde konuşma yapan Başkan Oran, “Geleceğimiz için, çocuklarımız için hiç bir masraftan kaçmadık, bundan sonra da kaçmayacağız. Sporu ve sporcuyu, sanatı ve sanatçıyı desteklemeye devam edeceğiz. Çeşme’de çocuklarımızın spor ve sanat yapabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yaz Spor Okulları'na bu sene gerçekten bir rekor katılım var. 17 dalda, bin 425 öğrencimiz başvuru yaptı. Çeşme Belediyesi’nin spor okulları kışın da devam edecek” diye konuştu. 

100. YILDA REKOR KATILIM

Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Kaymakçı ise şunları söyledi: “Artık geleneksel hale gelen ve sizler sayesinde giderek büyüyen bir organizasyon olan yaz sporu etkinliklerimiz, bu sene bizler içinde çok daha fazla anlam ifade ediyor. Çünkü bu sene Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılı. Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olacak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın rekor katılımı bizi ayrıca mutlu ediyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ben sporcunun zeki, çevik, ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünden yola çıkarak bu etkinliğin açılışını gerçekleştirmek, bana ve ekibime daha fazla çalışmamız için kuvvet ve motivasyon sağlıyor. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz.”

İlandır