Advertorial Çeşme’nin yeni göz bebeği
Sponsorlu

Çeşme’nin yeni göz bebeği


Paylaş
Çeşme’nin yeni göz bebeği

Orta Doğu, Afrika ve Asya Pasifik bölgelerinde binden fazla tesisi bulunan öncü konaklama grubu Accor’un premium segment markası Swissôtel, Ilıca Koyu'nda konumlanan Swissôtel Resort & Spa Çeşme ile açılıyor

Türkiye'nin en gözde turizm destinasyonlarından biri olan Ilıca’nın en yeni oteli Swissôtel Resort & Spa Çeşme, kendini yeniden keşfetmek ve huzur dolu bir yolculuğa çıkmak isteyenlere eşsiz deneyimler yaşatacak. Doğanın mucizesinden, canlandırıcı değişim ruhundan ilham alan ve Çeşme’nin ruhunu İsviçre zarafetiyle harmanlayan otelde, deniz ve bahçe manzaralı olmak üzere özenle tasarlanmış 18’i suit 248 oda bulunuyor. Swissôtel Resort & Spa Çeşme, konforlu yataklar ve akıllı teknolojik çözümleri sayesinde misafirlerine evlerindeymiş gibi hissetmelerine olanak tanırken; üstün hizmetleri, zarif mimarisi ve sosyal alanlarıyla sıradan bir otelden çok daha fazlasını sunuyor.

ÇOK YÖNLÜ TOPLANTI SALONLARI

Swissôtel Resort & Spa Çeşme, İsviçre misafirperverliğinin gelenekselliği ile hareket ederken, Alp enerjisinin tazeliği ve canlılığı ile donatılmış tasarımlarıyla öne çıkıyor.

Alpler’in minimalist tarzıyla uyum içerisinde her detay göz önünde bulundurularak dekore edilen otelde, her ihtiyaca hizmet etmek üzere tasarlanmış 10 adet geniş ve çok yönlü toplantı salonu bulunuyor. 35 metrekareden 625 metrekareye kadar uzanan geniş bir kapasite skalasına sahip olan salonlar, farklı büyüklükteki gruplar için özel olarak tasarlandı. Bunun yanı sıra unutulmaz anlara eşlik edecek balo salonları ve toplantı odaları ise Çeşme’nin birbirinden özel yerleri olan, Accor Premium Segmentten Sorumlu Paul Stevens, "Türkiye'deki Swissôtel varlığının mirasına katkı sağlamaktan gururluyuz. Swissôtel Resort & Spa Çeşme markamızın Accor portföyündeki beşinci tesisinin açılışını gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyoruz. Etkileyici Ilıca Koyu muhteşem manzaralarıyla huzur dolu bir deneyim sunuyor. 'Hayat bir yolculuktur. İyi yaşayın.' marka taahhüdümüzü koruyarak, seyahat edenler İsviçre'nin canlılığını Türk misafirperverliğiyle harmanlanmış bir şekilde deneyimleyecekler. Bu sahil destinasyonunun cazibesi içinde yeniden enerji kazanacaklar" dedi.

BÖLGEDE FARK YARATACAK

Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek, “Swissôtel Resort & Spa, Çeşme'nin benzersiz güzelliğine yakışır bir şekilde tasarlanmış ve bölgede fark yaratacağına olan inancımızla tamamlanan bir projedir. Kaliteli hizmet politikamızla doğayı koruyarak daha iyi bir geleceğe yatırım yapma misyonunu benimseyen bir holding olarak, Accor’un premium segment markası Swissôtel gibi değerli bir projenin yatırımcısı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Swissôtel Resort & Spa Çeşme, muhteşem manzarası, şık odaları, yeme-içme alanları ve üstün kaliteli hizmet anlayışıyla lüks ve konforu her yönden hissettirecek. Ekim ayında misafirlerini ağırlamaya hazırlanan otelimiz, şimdiden yoğun bir talep ile karşılaşıyor. Bu talebin yıl boyunca devam edeceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

DOĞANIN VE ZARAFETİN BİRLEŞİMİ

Swissôtel’in imza markası olan Pürovel SPA, İsviçre esansiyel yağları ve aromaterapi gibi rahatlatıcı masajların yanı sıra doktorlar eşliğinde mezoterapinin de aralarında bulunduğu tedavi yöntemleri sunarak misafirlerini hem bedensel hem de zihinsel dünyalarında hafifletici bir yolculuğa çıkarıyor. Son teknoloji aletler ile ruh sağlığını egzersizle destekleyen fitness alanı, günlük stresi azaltırken yaşam kalitesini iyileştiriyor. Swissôtel Resort & Spa Çeşme, Ilıca'nın eşsiz doğal güzellikleri ve denizin içinde bulunan canlandırıcı, şifalı termal kaynakları ve zeytin ağaçlarının dinginliği ile misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Zengin mineralli termal sular bedenin, İsviçre'nin seçkin esansiyel yağları ve özel spa deneyimi ise ruhun derinliklerine nüfuz edererek canlandırırken, eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. Tüm mevsimlere uygun spor alanları, aktif ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemek isteyenlere yönelik birçok seçenek sunuyor. Bununla birlikte, 10 özel bakım odası ve termal havuzlar ila donatılmış olan Swissôtel Resort & Spa Çeşme, Swissôtel markasının enerji ve canlılıkla dolu yaklaşımını yansıtıyor. Bu sayede, sizlere hayalini kurduğunuzun ötesinde bir spa deneyimi yaşatıyor.

ZENGİN GASTRONOMİ ÖRNEKLERİ

Türk mutfağında akıllara gelen önemli lezzetleri bir araya getiren Swissôtel Resort & Spa Çeşme misafirlerine sunduğu özel menüleri ile de dikkat çekiyor. Yöresel tatlardan dünya lezzetlerine kadar zengin gastronomi örneklerini usta şeflerin ellerinden deneyimleme fırsatı sunuyor. Uzakdoğu, İtalyan ve Ege mutfağının birbirinden lezzetli tatlarını geniş ve seçkin menüleri ile misafirleri buluşturuyor. Bella Tavola’nın İtalyan lezzetleri ile başlayan yolculuk, Uzak Doğu’nun eşsiz sanatı olan Noida ve yarım asırlık lezzet olan Hamdi ile devam ediyor ve misafirlerin duyularını keşfe çıkarıyor. Swissôtel Resort & Spa Çeşme, birbirinden özel ve seçkin bar seçenekleri ile günün her saatinde misafirlerine eşsiz deneyimler vadediyor.