Advertorial Çim Konserleri’nde Cenk Telkıvıran ile müzik dolu bir gece
Sponsorlu

Çim Konserleri’nde Cenk Telkıvıran ile müzik dolu bir gece


Paylaş
Çim Konserleri’nde Cenk Telkıvıran ile müzik dolu bir gece

Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’ndeki Çim Konserleri’nde sahne alan Cenk Telkıvıran Orkestrası, İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl altıncısını düzenlediği Çim Konserleri, uzun yaz gecelerini neşelendirdi. Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde gerçekleşen Geleneksel Çim Konserleri’nde birbirinden farklı sanatçı ve gruplar sahne aldı. Girişlerin ücretsiz olduğu konserler saat 21.00’de başladı ve büyük ilgi gördü. Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi, tarihi dokusu ve benzersiz atmosferiyle, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sanatın ve müziğin değerini toplumla buluşturmak amacıyla düzenlediği bu özel etkinliğe muhteşem bir mekan oluşturdu.

HERKES EVİNE MUTLU DÖNDÜ

Genç yeteneklere şans verdiği gibi birbirinden ünlü isimleri de İzmirlilerin karşısına çıkaran Çim Konserleri’nde sahneye çıkan gruplardan biri de Cenk Telkıvıran Orkestrası oldu. Hayallerinizi gerçeğe dönüştüren, en değerli ve özel anlarınızı melodileriyle süsleyen Cenk Telkıvıran Orkestrası, Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’ni dolduran hayranlarına, müzik ve eğlence ile dolu unutulmaz bir İzmir akşamı yaşattı. Gençlerin ve deneyimli müzisyenlerin bir araya geldiği Cenk Telkıvıran Orkestrası, özenle hazırlandığı konserde beklentileri boşa çıkarmadı ve gelen herkesin evine mutlu dönmesini sağladı.

SÜPER BİR KONSER YAŞANDI

Tam kadro olarak sahneye çıktıklarını belirten Cenk Telkıvıran, “Solistlerimiz; Cem Doğangil, Atacan Ozan, Seren Eroğlu, Melda Salepçiler, Öykü Ataç ve Merve Öztürk ve usta müzisyenlerden oluşan ekibimiz bu konser için çok özel bir hazırlık yapmış ve çok özel bir repertuvar hazırlamıştık. Her zaman ki gibi en iyi bildiğimiz işi yaptık ve misafirlerimize unutulmaz saatler yaşattık. Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nin çim alanı tamamen doluydu. Şarkılarımızı hep birlikte söyledik. Zaman zaman duygusallaştık ama çoğu zaman eğlendik. Süper bir konser oldu. İnsanların bizimle birlikte oluşturduğu büyük koro gerçekten görülmeye değerdi. Bize bu güzel geceyi yaşatan tüm sevenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

80/90’LARA NOSTALJİ YOLCULUĞU

Müzik dolu bir gece yaşandığını belirten Cenk Telkıvıran, sözlerini şöyle sürdürdü: “Misafirlerimizi 80/90’lara doğru nostalji dolu bir yolculuğa çıkardık. Her dem tazeliğini koruyan 80/90’ların birbirinden güzel şarkılarını İzmirliler için seslendirdik. Günümüzün tekno müziğinden sıkılıp o günlerin duygu dolu şarkılarını dinlemek isteyenler için çok güzel bir atmosfer oluştu. Tabii ki burada Sezen Aksu ve rahmetli Onno Tunç’a ayrı bir pencere açtık. Bu iki dev müzisyenin imza attığı muhteşem şarkıları tekrar İzmirliler ile buluşturduk. Bize bu fırsatı verdiği için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e de özellikle teşekkür etmek istiyorum. Artık geleneksel hale gelen bu güzel etkinlikte, hep birlikte İzmirlilere güzel bir akşam yaşattık.”

ÜÇ KUŞAK AYNI SAHNEDE

Konser sırasında orkestranın kurucusu Cenk Telkıvıran ve izleyiciler için de hoş bir sürpriz yaşandı. Üç kuşak Telkıvıran aynı sahnede yer aldı. Cenk Telkıvıran’ın babası Adnan Telkıvıran ve dedesi ile aynı adı taşıyan oğlu da onu sahnede yalnız bırakmadı. Müziğin Telkıvıran Ailesi için sadece bir iş değil yaşam şekli olduğunu belirten Cenk Telkıvıran, “Babam Adnan Telkıvıran da müzisyendir. Konuk sanatçı olarak sahneye çıktı ve söylediği şarkı ile izleyenlerin beğenisi kazandı. Bu güzel gecede oğlumun da yanımda olması benim için ayrı bir gurur kaynağıydı. Zaten o da orkestramızda klavye çalıyor. Müzikle yaşamaya ve insanların mutlu günlerine eşlik etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.