Advertorial Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek: Çeşme’ye hak ettiği değeri kazandırmayı planlıyoruz
Sponsorlu

Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek: Çeşme’ye hak ettiği değeri kazandırmayı planlıyoruz


Paylaş
Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek: Çeşme’ye hak ettiği değeri kazandırmayı planlıyoruz

Yıllar geçtikçe bir tutkuya dönüşen Çeşme aşkına Swiss Otel ile devam etmeye hazırlanan Dilek Holding, yeni yatırımlarla Çeşme’ye değer katmaya devam edecek. 

Uzun yıllar boyunca ilçenin simgesi haline gelen konaklama tesisi, artık yerini yeni bir maceraya bırakıyor. Otelin revize olan ana binası ve rezidansı ile Çeşme’nin yeni simgesi artık  Swiss Çeşme! Yakından takip ettiğim inşaat süreci ve açılışına günler kala gündemini koruyan konuları ile uzun bir süre daha Çeşme için önem arz edecek. Tam da bu süreç devam ederken Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.

Bilal Dilek kimdir?

Beni yakinen tanıyanlar kendimi anlatmaktan pek hoşlanmadığımı bilirler. Bu soruyu dostlarıma sormak lazım. Ama kısaca kendimden bahsedecek olursam; yurt dışı eğitimim sonrası Dilek Holding bünyesinin birçok alanında görev aldım. Ve en son olarak Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Swiss Çeşme projesini üstlendim.

20 yılı aşkın bir süredir Çeşme’nin simgesi haline gelen otelinizi geçen yıl itibariyle sonlandırdınız. Nasıl bir serüvendi bu geçen süre?

2001 yılında Dilek Holding bünyesinde ilk büyük markalı otel olarak hizmete girdik. Kapıları kapattığımız güne kadar da birçok özel misafir ağırladık. Birçok anı ve eşsiz dostlar edindik. Ama artık marka olarak sonuna gelmiştik ve yenilenmek güzeldir mottosuyla bir yola çıktık. Ve şu an geldiğimiz nokta daha yolun yarısı, esas hikaye kapılarımızı misafirlerimize açtığımız gün başlayacak.

 

Turizm adına haber çıkacağı zaman yıllarca otelinizin görseli kullanıldı. Kalıplaşmış müşteri kitleniz ile bir alışkanlık haline geldiniz. Hem marka hem işletme olarak oturmuş başarınızı nasıl yorumlarsınız?

Öncelikle biz büyük bir aileyiz. Bence birçok başarımızın sırrı buradan geçiyor. İlk soruya gelirsek; turizm adına  büyük bir adımdı otelimiz. Bulunduğu konum, Ilıca kumsalı ve denizi ile dünyadaki birçok nokta ile yarışabilecek durumda. Bir bütün halinde kalıplaştık aslında. Biz bu süreçte mutlu gördüğümüz her misafirimizin mutluluğu için her gün daha da çok çalıştık.

Çeşme’ye ve bölgeye katkınız tartışılmaz. Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

Aslında Çeşme bizim için heyecan verici bir noktaydı ama yıllar içince tutkumuz  haline dönüştü. Yıllar içinde kendimizi her gün biraz daha Çeşmeli hissediyoruz aslında. O yüzden de buradaki her yatırımımıza ekstra vakit harcayıp Çeşme’ye katma değer katacak projeler yapabilmek için uğraşıyoruz.

Swiss Rezidans ne gibi özelliklere sahip olacak? En çok hangi yönüyle öne çıkıyor?

Türkiye’de bence ilk olan bir şey. Hem otel hem rezidans olan ilk proje. Kendi evinde otel konforu olacak bir proje.  Otelin içinde olup aslında kendinize ait bir alanınız var. Hem otel içinde bulunan hizmetlerden faydalanırken bir yandan da rezidans bünyesinde bulunan özel hizmetlerle de kendinizi özel hissetmeye devam edeceksiniz.

Birçok şehirde yatırımlarınız mevcut ama en büyükleri hep Çeşme’de. Bunun özel bir sebebi  var mı?   

Yatırımlarımızla Çeşme’deki yaşama ve Çeşme’ye değer katmak, şirketimiz için prestij ve bizler için bir tutku haline geldi. Türkiye’nin en özel ve güzel plajının bulunduğu bir konumda olan otelimizde misafirlerimize ne kadar üst seviyede bir hizmet vermemiz gerektiğinin bilinci içinde hareket ediyoruz. Çeşme’ye kattığımız her değer bizler için çok anlamlı ve önemli. Bu misyonumuza bir Çeşme tutkunu olarak devam edeceğimizi söylemek isterim.

Yeni projeler var mı? Çeşme’ye yeni yatırımlarınız olacak mı?

Yeni projelerimizi Türkiye genelinde planlıyoruz. İlerleyen zamanlarda da Çeşme’ye değer katacak farklı projeler ile de karşınıza çıkabiliriz. Bu projelerin, yatırım, mimari ve planlama değerlendirilmeleri yapıldığında mutlaka sizlerin haberi olacağı güzel çalışmalara imza atacağız.