Advertorial DreameBot D10s serisi Türkiye’de
Sponsorlu

DreameBot D10s serisi Türkiye’de


Paylaş
DreameBot D10s serisi Türkiye’de

Emiş gücü ve kauçuk fırça tasarımı ile rakiplerinden ayrılan DreameBot D10s serisi sunduğu yükse pil kapasitesi ile tek bir şarjla tüm evinizi ıslak-kuru temizleyebilecek güce sahip. Gelişmiş AI teknolojisi ve LDS navigasyonu ile donatılan D10s serisi engellerin ve mobilyaların etrafından dolaşabilme özelliği sayesinde evinizde köşe bucak temizlik yapabiliyor, akıllı asistanlarla uyumu sayesinde basit ses komutları ile kontrol edilebiliyor.

Hızla büyüyen bir teknoloji şirketi ve ev temizlik cihazlarının lider üreticisi Dreametech, yaşam alanınızı temizlemek ve bakım yapma şeklinizi dönüştürmek için tasarlanmış DreameBot D10s Serisini  robot elektrikli süpürgelerini Türkiye’de satışa sundu. Üç modelden oluşan D10s serisinin Türkiye’de satışa sunulan baz modeli D10s, kompakt tasarımı ile evhanımları, öğrenci evleri ve küçük yaşam alanları için ideal bir tercih olurken çöp istasyonu ile birlikte gelen D10s Plus modeli ise yoğun iş yaşamında evde fazla zaman geçirmeyen, çok seyahat eden, evcil hayvan besleyen ve daha geniş yaşam alanına sahip kullanıcılar için tasarlanmış.  

DreameBot D10s Serisi, gelişmiş özellikleri, güçlü performansı ve akıllı teknolojisi temizlik endüstrisinde devrim yaratmaya hazırlanıyor. D10s serisi robot süpürgeler, sahip olduğu eşsiz kauçuk fırça tasarımı, 5.000 Pa’lık emiş gücü ve 5.200mAh pil kapasitesi ile tek şarjla 280 dakika temizlik yapabilme özelliğine sahip.

Kusursuz temizlik için güçlü emiş

DreameBot D10s Serisi, geride kir, toz veya evcil hayvan tüyü kalmamasını sağlayan 5.000 Pa'lık etkileyici emiş gücüne sahip. Piyasada bulunan 2.500 Pa emiş gücüne sahip robot süpürgeler, sadec sert zeminlerde başarılı sonuçlar elde edebilirken, D10s serisi, 5.000Pa emiş gücü ile halıları da mükemmel şekilde temizleyebiliyor. Emiş gücünü, zemine göre ayarlama özelliği sayesinde pilini daha verimli kullanıyor ve daha uzun süre temizlik yapabiliyor.

Su Akış Kontrolü


D10s serisi, ek bir su akış kontrolü özelliği ile birlikte geliyor. 30 seviyeye kadar su akış kontrolü özelliği sunan seriyi kullanırken vakumlama ve paspaslama modları arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Bu özellik, zeminlerinizin sadece temiz değil, lekesiz ve parlak olmasını da sağlar. D10s modeli 235 mL'lik su deposuyla gelirken, çöp istasyonu özelliğine sahip olan D10s Plus 140 ml su deposuna sahip.
 

AI+LDS Navigasyonu (Obstacle Avoidance Photo)


Gelişmiş AI (yapay zekâ) teknolojisi ve LDS Lidar navigasyonu ile donatılan D10s Plus, evinizi akıllı bir şekilde haritalayarak sistematik bir temizlik yolu oluşturuyor. Bu, her köşenin iyice temizlenmesini ve dokunulmamış hiçbir alan bırakılmamasını sağlıyor. Engelleri tanıma ve mobilyaların etrafından dolaşabilme özelliği sayesinde, D10s Plus’ın gözden kaçan noktalar olmadan kapsamlı bir temizlik sağladığına güvenebilirsiniz.

Uzaktan Video Denetimi (Dreame app Photo)


D10s Plus, uzaktan video denetleme özelliğiyle temizlik kolaylığını bir sonraki seviyeye taşıyor. Dreame uygulaması aracılığıyla, robot süpürgeyi her yerden uzaktan izleyebilir ve kontrol edebilirsiniz. İster işte ister tatilde olun, temizliğin ilerleyişini takip edebilir ve hatta temizlik ayarlarını gerektiği gibi ayarlayabilirsiniz. Bu düzeyde rahatlık ve kontrol, size gönül rahatlığı sağlar ve siz yokken bile evinizin temiz kalmasını sağlar.

Özel kauçuk fırça  (Rubber Brush Photo)


Eğer evinizi tüylü dostlarınızla paylaşıyorsanız veya yere dökülen saçlar varsa, fırçaya dolaşan saçları ve tüyleri temizlemek zaman alabilir. D10s serisi robot süpürgeler, fırçaya dolaşmış saçların temizlenmesine olanak tanıyan özel, kılsız, kauçuk fırça ile birlikte geliyor. Elinizle veya bir mendille fırçadaki tüm tüyleri veya birikintileri tek bir hareketle zahmetsizce temizleyebilir, optimum performans ve uzun ömür sağlayabilirsiniz.

Akıllı Ev Entegrasyonu

DreameBot D10s Serisi, akıllı ev ekosisteminizle de sorunsuz bir şekilde bütünleşir. Amazon Alexa ve Google Assistant gibi sesli asistanlarla uyumluluk sayesinde robot süpürgeyi basit sesli komutlarla kontrol edebilirsiniz. İster bir temizlik seansı başlatmak, ister temizlik planı yapmak isteyin, bu ayarların hepsini sesli komutlar aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

65 gün kesintisiz temizlik


DreameBot D10s Plus, 65 güne kadar kesintisiz, otomatik temizlik sunar. Bu etkileyici temizlik süresi, D10s Plus'ın yapay zeka destekli engel tanıma, gelişmiş LDS haritalama ve Dreame'in özel DualBoost 1.0 otomatik boşaltma teknolojisi sayesinde mümkün oluyor. Ek olarak D10s Plus, küçük parçacıkların %99,5'ini hapsederek tıkanmadan etkili ve eksiksiz toz toplama sağlayan E12 filtreli büyük bir 4L toz torbasına sahip. Bu, daha temiz ve sağlıklı bir yaşam ortamının korunmasına yardımcı olduğundan, özellikle alerjisi veya solunum hassasiyeti olanlar için önemli bir tercih kriteri.
Çöp istasyonu barındırmayan D10s modeli ise 235 mL’lik dahili toz haznesi ile aşırı kirli ortamları daha uzun süpürebiliyor. D10s Plus modelinde dahili toz haznesi, çöp istasyonunda boşaltım yapabildiği için 140 mL ile sınırlandırılmış.

Uzun çalışma süresi

D10s Serisi, 280 dakikaya kadar maksimum çalışma süresi sağlayan 5.200mAh büyük pil kapasitesi ile donatılmıştır. Bu, pilin bitmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmadan tüm evinizi temizleyebileceğiniz anlamına gelir. Ek olarak, robot elektrik süpürgesi, pil azaldığında otomatik olarak yeniden şarj olur ve bir sonraki temizlik seansı için her zaman hazır olmasını sağlar.

Ürünlerin Teknik Özellikleri

 

DreameBot D10s Plus

DreameBot D10s

Navigasyon

LDS

LDS

Nesnelerden Kaçınma

AI (Yapay Zekâ)

Standart

Emiş Gücü

5,000Pa

5,000Pa

Dahili toz kapasitesi

400mL

570mL

Dahili su tankı

140mL

235mL

Vakumla ve Paspaslama

Kauçuk fırça + paspas

Kauçuk fırça + paspas

Halıda emiş gücü artırma

Evet

Evet

Pil Kapasitesi

5.200mAh

5.200mAh

Çöp İstasyonu

Otomatik Boşaltmalı

Hayır

Çöp Torbası Kapasitesi

4L

Hayır

Fiyat

17.499 TL

12.999 TL

Sonuç

DreameBot D10s Serisi, robotik temizlik dünyasında ezber bozan bir üründür. Güçlü emiş, gelişmiş navigasyon, uzaktan video denetimi, akıllı ev entegrasyonu, dolaşmayan fırçası, uzun çalışma süresi ve su akış kontrolü ile kapsamlı ve verimli bir temizlik deneyimi sunar. Evcil hayvanlarınız, çocuklarınız veya sadece yoğun bir yaşam tarzınız varsa, D10s Serisi temizlik zahmetini ortadan kaldırır ve hiç çaba harcamadan temiz ve düzenli bir evin keyfini çıkarmanıza olanak tanır. Güvenilir ve yenilikçi bir temizlik çözümü arıyorsanız, DreameBot D10s Serisi kesinlikle dikkate alınmaya değer.

Dreamebot D10s’i hemen sipariş etmek için tıklayın
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dreame-d10s-moplu-robot-s%C3%BCp%C3%BCrge-beyaz-1230393.html?waw_keyword=dreame


Dreamebot D10s Plus’ı hemen sipariş etmek için tıklayın
https://www.trendyol.com/dreame/d10s-plus-akilli-robot-supurge-p-744057809

dreame hakkında

2017 yılında kurulan Dreame Technology, teknoloji aracılığıyla hayatları güçlendirme vizyonuyla akıllı ev temizlik cihazlarına odaklanan yenilikçi bir tüketici ürünleri şirketidir. Dreame Technology’i Facebook, Instagram ve Twitter'da takip edin. Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin:

https://www.dreametech.com

İlandır