Advertorial Ege’nin eşsiz kumsallarına Ojo yorumu
Sponsorlu

Ege’nin eşsiz kumsallarına Ojo yorumu


Paylaş
Ege’nin eşsiz kumsallarına Ojo yorumu

Alaçatı’nın en seçkin ve sevilen mekanlarından Ojo Beach, konuklarına günün her saati keyifli vakit geçirebilecekleri bir ortam sunuyor. Ege’nin dokusuyla birleşen peyzajı ve müthiş kumsalı ile 2023 sezonunu karşılayan Ojo Alaçatı; zengin menüsü, happy hour ve gece partileri ile bu yaz da oldukça iddialı.

Beyaz kumsalları, turkuaz renkteki suları ve muhteşem manzarasıyla Alaçatı’nın en güzel plajlarından biri olan Ojo Beach, konuklarına unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Unique Alaçatı bölgesinde hizmet veren Ojo Beach Alaçatı, Ege’nin eşsiz kumsallarına farklı bir yorum katıyor. İşletmeciliğini başarılı iş insanı Engin Yaşar’ın yaptığı Ojo Alaçatı, günün her saatini farklı bir etkinlikle karşılıyor. Ege’nin dokusu ile birleşen peyzajı ve müthiş kumsalı ile 2023 sezonunu karşılayan Ojo Alaçatı, bu sezon rafine görünümüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Ojo, Alaçatı’daki plaj eğlencelerine de yepyeni bir soluk getiriyor. Alaçatı yazı, akşamüzeri başlayan happy hour partileri, dünyaca ünlü DJ’lerin performansları, dünya müziğinin seçkin örnekleri ve canlı performansları ile Ojo’da geçiriyor.

ÜNLÜ İSİMLERLE MÜZİK ŞÖLENİ

Ojo, Doğuş Çabakçor, Abdullah İnal, Kerem Önger, DJ Mono gibi isimlerin konuk olduğu partilerde konuklarına unutulmaz bir happy hour deneyimi yaşatıyor. Haftanın her günü gerçekleşen happy hour partileri, saat 17.00’da başlıyor. Ünlü DJ Alicante bugün happy hour’da sahne alırken, yarın DJ Doğuş,16 Temmuz Pazar günü ise Abdullah İnal unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak.

SABOR GASTRO’DA İDDİALI MENÜ

Ojo Beach bünyesinde bulunan Sabor Gastro, Ege ve Akdeniz mutfağına sofistike bir yorum getiriyor. Menüsü ve çeşitliliği ile müdavimi olacağınız Sabor, yaz mevsiminin en favori buluşma noktası. Kahvaltı servisiyle de adından söz ettiren Sabor Gastro, haftanın her günü 09.00 itibariyle plajda kahvaltı yapmak isteyenler için kapılarını açıyor.

GECE PARTİLERİNİN TEK ADRESİ

Ojo Alaçatı 2023 sezonunda gece kulübüyle de öne çıkıyor. Ojo’nun gece partileri dünyaca ünlü DJ’lerin katılımı ile Çeşme’nin en iyi müziğini tatilcilere sunuyor. Bu gece DJ Kerem Önger Ojo’da sahne alacak. Yarın gece ise Dekmantel Festivali’nin 2015 yılından beri temsilcisi olan İngiliz asıllı Berlin çıkışlı DJ ve prodüktör Jay Donaldson; Palms Trax Ojo’ya konuk oluyor. Daha sonra ise Can Molti ve Şişko Disko gecenin açılışını yapacak. Muhteşem bir gece Ojo misafirlerini bekliyor.

İlandır