Advertorial ‘’En güzel masa’’ Swıssôtel Çeşme’de kuruluyor
Sponsorlu

‘’En güzel masa’’ Swıssôtel Çeşme’de kuruluyor


Paylaş
‘’En güzel masa’’ Swıssôtel Çeşme’de kuruluyor

Bellâ Tavola (Güzel Masa) 1 Kasım’da Swissôtel Resort & Spa Çeşme ile birlikte hizmete girecek ve misafirlerine İtalyan mutfağının en güzel örneklerini sunacak.

 

Türkiye'nin en gözde turizm destinasyonlarından biri olan, Ilıca’nın en yeni konaklama tesisi Swissôtel Resort & Spa Çeşme, gastronomiye de büyük önem veriyor. Dünyanın en çok ilgi gören mutfaklarının en güzel yemeklerini misafirleri ile buluşturmaya hazırlanan Swissôtel Resort & Spa Çeşme’nin en yeni ve lezzetli noktalarından biri de Bellâ Tavola olacak. İtalyanca’da ‘Güzel Masa’ anlamına gelen Bellâ Tavola, İtalyan mutfağının en özel örneklerini sunacak. Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek, “Hamdi Restoran kebap, Noida ise suşi ağırlıklı bir restoran oluğu için yine kendi markalarımızdan biri olan Bellâ Tavola’da İtalyan ağırlıklı bir çalışma yapmaya karar verdik. Diğer yatırımlarımızda da görüyoruyoruz ki, şu anda yerli misafirlerimizin en çok tercih ettiği mutfaklardan biri İtalyan mutfağı. İtalyan konsepti, sıcak ve samimi bir mutfak olduğu için herşeyiyle Türk damak tadına çok uygun. Bu nedenle biz de otelimizde bir İtalyan restorantı açmayı uygun gördük, bunu da Akdeniz mutfağı ile desteklemek istedik. Hem Yabancı misafirlerimiz hem de Türk misafirlerimiz de İtalyan mutfağını çok seviyor. Hamur işlerinden, peynirlere ve şaraplara çok fazla tercih edilen alternatiflerimiz mevcut. Bellâ Tavola aynı zamanda  gündüzleri bizim ana restoranımız olarak hizmet verirken, akşamları da fine dining konseptinde servis verecek.” dedi.

ÇEŞME’NİN İNCİSİ ILICA’DA 

Doğanın mucizesinden ve değişimin canlandırıcı ruhundan ilham alınarak temelleri atılan Swissôtel Resort & Spa Çeşme, 1 Kasım’da açılıyor. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olmasının yanı sıra tüm dünyanın ilgisini çeken ve doğanın tüm güzelliklerini cömertçe sunduğu Çeşme’nin incisi Ilıca’nın yeni gözdesi Swissôtel Resort & Spa Çeşme, eşsiz standartlarıyla kendini yeniden keşfetme ve mutluluk yolculuğuna çıkmak isteyenlere yeni bir lüks deneyimi sunuyor. Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissôtel markası ve sektörün güçlü yatırımcıları Dilek Holding işbirliği ile inşa edilen ve Çeşme’nin ruhunu İsviçre tarzıyla harmanlayıp özel olarak dekore edilen proje; 248 geniş konuk odası ve 18 süit ile misafirlerini ağırlayacak.

UNUTULMAZ ANLAR YAŞATACAK 

Çeşme’nin bohem ve Alpler’in minimalist tarzıyla uyum içerisinde her detay göz önünde bulundurularak dekore edilen Swissôtel Resort & Spa Çeşme; ilham verici tasarımları ve deniz manzaralı ya da köşe süit odalarıyla misafirlerine unutulmayacak anlar yaşatacak. Accor Grubu’nun bir parçası olan Swissôtel Resort & Spa Çeşme, İsviçre misafirperverliğinin gelenekselliği ile hareket eden, Alp enerjisinin tazeliği ve canlılığı ile donatılmış tasarımıyla dikkat çekiyor. Bereketin simgesi zeytin ağaçları, iç ısıtan güneşi ve denizin içinde bulunan termal kaynakları sayesinde dünyada benzeri olmayan bir doğal güzelliğe sahip olan Ilıca’da yer alan Swissôtel Resort & Spa Çeşme, Spa deneyimini de en iyi haliyle yaşamayı mümkün kılıyor. Konforlu yataklar ve akıllı teknolojik çözümler sayesinde misafirlerine evlerinde gibi hissetmelerine olanak sağlarken; kaliteli hizmeti, şık mimarisi ve sosyal alanlarıyla bir otelden çok daha fazlasını sunacak. Bol mineralli termal sularıyla misafirlerin bedeni yeniden canlanırken, İsviçre esansiyel yağları ile Spa deneyimi ruhun en derinliklerine kadar hissedilecek. Her mevsime uyumlu spor alanlarında ise rahatça vakit geçirerek zinde ve formda kalmak mümkün olacak.

DÜNYA MUTFAKLARINDAN ÖRNEKLER 

Dünya mutfaklarının akıllara gelen önemli lezzetleri bir araya getiren Swissôtel Resort & Spa Çeşme misafirlerine sunduğu özel menüleri ile de dikkat çekiyor. Yöresel tatlardan dünya lezzetlerine kadar zengin gastronomi örneklerini usta şeflerin ellerinden deneyimleme fırsatı sunuyor. Uzakdoğu, İtalyan ve Türk mutfağının birbirinden lezzetli tatlarını geniş ve seçkin menüleri ile misafirleri ile buluşturuyor. Bellâ Tavola’nın İtalyan lezzetleri ile başlayan yolculuk, Uzak Doğu’nun eşsiz sanatı olan Noida ve yarım asırlık lezzet olan Hamdi ile devam ediyor ve misafirlerin duyularını keşfe çıkarıyor. Lobby Lounge, Bellâ Tavola Bar ve Beach Bar gibi birbirinden özel ve seçkin bar seçenekleri ile günün her saatinde misafirlerine eşsiz deneyimler sunuyor.

 DAHA İYİ BİR GELECEĞE YATIRIM 

Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek, daha önce hayata geçirdikleri başarılı projelerle otel işletmeciliğinde güçlü bir deneyime sahip olduklarını belirterek, “Çeşme’nin benzersiz güzelliğine yakışır şekilde özenle tasarlanan Swissôtel Resort & Spa Çeşme’nin bölgede fark yaratacağına inancımız tam. Üç yıl önce büyük heyecanlarla başladığımız projeyi tamamlayıp hayata geçireceğimiz için gururluyuz. Kaliteli hizmet politikamızla faaliyetlerimizi sürdüren, doğayı koruyan ve bu doğrultuda daha iyi bir geleceğe yatırım yapmayı kendine görev edinmiş bir holding olarak, bu kadar değerli bir projenin yatırımcısı olmaktan son derece mutluyuz. Swissôtel Resort & Spa Çeşme; hayran bırakan manzarası, şık odaları, yeme-içme alanları ve ileri düzey kaliteli hizmet anlayışıyla ihtişamı ve konforu her yönüyle hissettireceğiz” dedi.

AYRICALIKLI BİR YAŞAM SUNUYOR 

Sadece otel misafirlerine özel hizmet veren muhteşem Ilıca kumsalının, birçok sosyal olanağı, özel mimarisi, muhteşem gün doğumu ve batımları ile tam anlamıyla ayrıcalıklı yaşam sunduğunu dile getiren Dilek, “İddamız; Çeşme tatil anlayışına yeni bir boyut kazandırmak. Konumu itibarı ile ilçenin en özel lokasyonunda yer alan Swissôtel Resort & Spa Çeşme, özel dizayn odaları, adını sıkça duyuran Çeşme Gurme tatlarını özel yorumlarla yeni bir lezzet şölenine dönüştüren lezzetleri, özel plajı, misafir hizmetleri, bambaşka bir konaklama deneyimi sunan 2 adet 1400 metrekare büyüklüğe sahip penthouse’ları,helikopter pisti ve eğlence olanakları ile bir tatilin ötesine geçecek yepyeni bir konaklama deneyimi yaşatacak. Kısaca ihtişam ve konforu yeniden tanımlıyoruz, ayrıcalıklı tatil deneyimini gerçek anlamda yaşatacağız” ifadelerini kullandı.