Advertorial Gomax bayiler Antalya'da buluştu
Sponsorlu

Gomax bayiler Antalya'da buluştu


Paylaş
Gomax bayiler Antalya'da buluştu

Adana’da 1985 yılında başladığı bisiklet ve motosiklet tamirciliğinden bugün “Gomax Bisiklet” markası ile yurtiçi ve yurtdışındaki birçok noktaya ulaştıran Cem Motor, geçtiğimiz haftasonu Antalya Rixos Beldibi Hotel’de gerçekleştirdiği bayii toplantısında bayileri ile bir araya geldi.

4 günlük toplantıda markanın piyasaya süreceği yeni modelleri, satış stratejileri ve kampanyaları bayilerle paylaşıldı. Katılımcıların daha keyifli bir toplantı geçirmeleri için bayiler arası ödüllü tavla ve dart turnuvaları düzenlendi. Toplantının son gecesinde ünlü sanatçı Latif Doğan, Gomax bayilerinin ve ailelerinin katıldığı gala gecesinde sahne aldı.



Sanatçının hareketli şarkılarına eşlik eden davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. Gala gecesinde yurtiçinde en yüksek satış başarısı gösteren bölge bayilerine birer plaket verildi. Ayrıca turnuvalarda galip gelenlere çeşitli ödüller takdim edildi. Her geçen gün büyüyen Gomax ailesinin bu yılki toplantısına oldukça yoğun bir katılım olduğunu ifade eden Gomax Bisiklet Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Şahin, toplantıya iştirak ederek markalarına gösterdikleri ilgiden dolayı tüm bayilere teşekkür etti.