Advertorial Hamdi Restoran Swissotel Çeşme’de
Sponsorlu

Hamdi Restoran Swissotel Çeşme’de


Paylaş
Hamdi Restoran Swissotel Çeşme’de

Şık dekorasyonu, enfes lezzetleri ile rafine zevklere hitap eden Hamdi Restoran, Ege Bölgesi'ndeki ilk şubesini Swissotel Resort & Spa’da açıyor. Bu dev işbirliği Çeşme’ye lezzet, tatilinize keyif katacak.

1960’lı yıllarda İstanbul’a gelerek, Eminönü Yeni Cami’nin yanında bulunan otoparkın köşesinde ilk tezgahını açan Urfa Birecikli Hamdi Arpacı, bir küçük ızgara ve seyyar tezgahı ile 7 yıl boyunca esnafa ve gelen müşterilere leziz kebap çeşitlerini sundu. Hamdi Usta’nın yaptığı kebaplar günden güne ünlendi. Güneydoğu bölgesinin benzersiz lezzetteki kebapları  yöresel hazırlanış biçimleri korunarak misafirlere sunuldu. Güneydoğu sofrasının eşsiz lezzetlerini İstanbul’a başarı ile taşıyan Hamdi Usta, 1995 yılından itibaren Eminönü’de bulunan restoranına taşındı.

İSTANBUL DIŞINDAKİ İLK ŞUBE 

1960’lı yılların sonunda Eminönü Meydanı’nda 3 metrekarelik seyyar tezgahta başlayan serüven, yıllar içinde büyüyerek İstanbul’da üç şube olarak devam ediyor. İlk günkü lezzetini koruyup hizmet anlayışını her gün geliştirmeye devam eden Hamdi Restoran, 2014 yılında Şişli ve Pera şubelerini açarak yatırımlarını genişletti. Hamdi Restoran’ın 60 milyon TL’lik yatırımla, 200 kişi misafir ağırlama kapasiteli dördüncü şubesi Swissotel Resort & Spa’da açılıyor. Bu aynı zamanda Hamdi Restoran’ın İstanbul dışındaki ilk şubesi olacak. 

 

HAMDİ RESTORAN SWİSSOTEL RESORT & SPA ÇEŞME’DE  

“Yarım asırlık bir mazi, değişmeyen tek lezzet..”  

Şık dekorasyonu, enfes lezzetleri ile rafine zevklere hitap eden Hamdi Restoran Ege Bölgesi'ndeki ilk şubesini Swissotel Resort & Spa’da 2023 yazında açıyor. Bu dev iş birliği Çeşme’ye lezzet, tatilinize keyif katacak. 

1960’lı yıllarda İstanbul’a gelerek, Eminönü Yeni Camii’nin yanında bulunan otoparkın köşesinde ilk tezgahını açan Urfa Birecikli Hamdi Arpacı, bir küçük ızgara ve seyyar tezgahı ile 7 yıl boyunca esnafa ve gelen müşterilere leziz kebap çeşitlerini sundu. Hamdi Usta’nın yaptığı kebaplar günden güne ünlendi. Güneydoğu bölgesinin benzersiz lezzetteki kebapları  yöresel hazırlanış biçimleri korunarak misafirlere sunuldu. 

Güneydoğu sofrasının eşsiz lezzetlerini İstanbul a başarı ile taşıyan Hamdi Usta 1995 yılından itibaren Eminönünde bulunan Restoranı’na taşındı.

1960’lı yılların sonunda Eminönü Meydanı’nda 3 metrekarelik seyyar tezgahta başlayan serüven yıllar içinde büyüyerek İstanbul’da üç şube olarak devam ediyor. İlk günkü lezzetini koruyup hizmet anlayışını her gün geliştirmeye devam eden Hamdi Restoran 2014 yılında Şişli ve Pera şubelerini açarak yatırımlarını genişletti.

60 milyon TL’lik yatırımla, 200 kişi misafir ağırlama kapasiteli Hamdi Restoran dördüncü şubesini Çeşme’ye taşıyor.

İlandır