Advertorial Hayallerin Bir Bilet Uzakta: Milli Piyango İkramiyesi, 20 Milyon TL!
Sponsorlu

Hayallerin Bir Bilet Uzakta: Milli Piyango İkramiyesi, 20 Milyon TL!


Paylaş
Hayallerin Bir Bilet Uzakta: Milli Piyango İkramiyesi, 20 Milyon TL!

Hayallerindeki evi satın al, dünyayı gez ve son model bir spor arabanın sahibi ol. Tüm bunların hepsi bir bilet uzakta olabilir!

Milli Piyango'nun 9 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek çekilişinde büyük ikramiyenin miktarı herkesi şaşırttı.

Milyonlarca insanın hayallerini süsleyen büyük ikramiyeleriyle tanınan Milli Piyango, her ay düzenlenen çekilişlerinde, devasa ikramiyelerle talihlilerini bekliyor. Bu ayki ikramiyenin sahibi sen olabilirsin.

Milli Piyango’da Büyük İkramiye Ne Kadar?

Milli Piyango'da 9 Mart ve 29 Mart Milli Piyango çekilişi için büyük ikramiyenin tutarı herkes için merak konusu. Mart ayındaki çekilişlerde büyük ikramiye 20 milyon TL olarak belirlendi.

Nereden Bilet Alınır? Milli Piyango Bileti Nereden Alınır?

Heyecan ve şans dolu Milli Piyango çekilişlerinin biletlerini sana en yakın Milli Piyango bayisinden ve millipiyangoonline.com veya Milli Piyango Mobil Uygulaması üzerinden online olarak satın alabilir, dilediğin zaman ve dilediğin yerden biletinle şansını arttırabilirsin. Üstelik online biletlerin güvenli bir şekilde saklanır ve kaybolma riski yoktur. 1'den 90'a kadar 6 rakamın olduğu biletini seç, seçtiğin rakamların, Milli Piyango çekilişinde çıkan rakamlarla eşleşmesini bekle ve büyük ikramiyenin sahibi olma şansını yakala.

Güncel Milli Piyango Bilet Ücretleri Ne Kadar?

Milli Piyango’da üç farklı bilet türü bulunmaktadır. Tam, yarım veya çeyrek bilet satın alarak eğlenceye dahil olabilir; aldığın biletin türüne göre ikramiye kazanabilirsin!  Tam biletin fiyatı 200 TL, yarım biletin fiyatı 100 TL ve çeyrek biletin fiyatı ise 50 TL'dir.

Milli Piyango Nasıl Kazanılır?

Milli Piyango biletindeki numaralar, çekiliş günü küreden çıkan numaralarla eşleşirse ikramiye kazanılır. İkramiye dağıtımları birçok şekilde kategorilendirilir.

Amorti rakamları: Çekilişte çıkan 2 amorti rakamından biri, biletin son rakamıyla eşleşirse, bilet sahibi bilet bedelini kazanır.

Teselli İkramiyesi: Büyük ikramiye numarası ile sadece tek bir rakam farkı olan biletler, teselli ikramiyesi kazanır.

Her ikramiye kategorisi için, son rakamları, o kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar, ilgili ikramiye kategorisini kazanır.

Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, yarısını kazanır. Çeyrek bilet üzerine basılı ise, çeyreğini kazanır.

Milli Piyango Çekilişleri Nereden İzlenir?

Milli Piyango çekilişlerini 9 Mart ve 29 Mart’ta saat 21.30’da Milli Piyango Online'ın resmi YouTube kanalı olan Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izleyebilirsin. Her çekiliş öncesi canlı yayın sekmesinden çekilişi canlı olarak takip edebilirsin. Önceki çekilişleri de yine bu kanalda videolar sekmesinden görüntüleyebilirsin. Ayrıca, Milli Piyango'nun YouTube kanalında tüm Sayısal Oyunlar’ın çekiliş videoları ve nasıl oynanır gibi bilgilendirici videolar bulunmaktadır.

Milli Piyango Çekiliş Sonuçları Nereden Öğrenilir?

Milli Piyango çekilişleri sonrasında tüm ikramiye sonuçlarını millipiyangoonline.com ve Milli Piyango mobil uygulaması üzerinden takip edilebilirsin.

Milli Piyango Mobil uygulamasından kontrolör yardımıyla biletinin üzerinde bulunan kare kodu okutarak anında bilet sonucunu öğrenebilirsin.

Hayallerin Bir Bilet Uzaklıkta: Milli Piyango 9 Mart Çekilişi 20 Milyon TL!

Milli Piyango çekilişinden hemen sonra kazanan numaralar millipiyangoonline.com'da ve Milli Piyango Mobil’de açıklanır. Çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar millipiyangoonline.com, Milli Piyango Mobil Uygulamasını takip edebilirsin. Talihlilerimizin izniyle yayımladığımız Kazananlar Kulübü ve daha eğlenceli birçok içerik için Milli Piyango Online’ın sosyal medya hesaplarını takip edebilirsin.

Kimler Milli Piyango Oynayabilir?

Milli Piyango Online veya Türkiye’nin birçok yerinde bulunan Milli Piyango bayilerinden oynanabilen şans oyunları ile keyifli vakit geçirmek istersen, hemen şimdi birbirinden eğlenceli oyunlarla tanış. Kazanma heyecanını yaşamak ve oyunlar hakkında ayrıntılı bilgi almak için, millipiyangoonline.com’a giriş yaparak veya Milli Piyango Mobil Uygulamasını hemen indirerek Şans Oyunları deneyimini yaşayabilirsin. Şans Oyunları oynamak ve Milli Piyango Online’a üye olmak için 18 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olman gerekli.

Hayallerinizi erteleme! Hemen Milli Piyango'dan bir bilet alın ve 20 milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazanma şansını yakalayın!

9 Mart çekilişi, milyonlarca insanın heyecanla beklediği bir fırsat sunuyor. Bu büyük ikramiye, hayallerinin gerçeğe dönüşmesine bir adım daha yaklaşmanı sağlayabilir. Belki de senin biletin, bu muhteşem ikramiyeyi kazanan bilet olacaktır.

Bir sonraki Milli Piyango çekilişi heyecanını şimdi yaşa ve hayallerini süsleyen bu muhteşem ikramiyeyi kazanma şansını kaçırma!

İlandır