Advertorial Her hareketin hızına anında yetişiyor
Sponsorlu

Her hareketin hızına anında yetişiyor


Paylaş
Her hareketin hızına anında yetişiyor

  

Gücü yapay zekadan

Çin merkezli teknoloji üreticisi Honor, geçen şubat ayında İspanya'nın Barselona şehrinde gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) Magic6 Pro üst düzey cep telefonu modelini 'Hayatın Sihrini Keşfet' sloganıyla dünyaya duyurmuştu.

Şirket, önceki gün İstanbul'da düzenlediği özel bir lansman ile cihazı Türkiye'de 59.999 TL'den satışa sundu. Önceki nesillere kıyasla 28 kat daha büyük bir veri tabanıyla eğitilmiş yapay zekâ tarafından desteklenen 'Falcon Kamera' sistemi ile donatılan telefon, 'HONORAI Hareket Algılama' özelliği sayesinde, atlama, dans ve dövüş sanatları gibi hareketli sahneleri net bir şekilde kolaylıkla çekilebiliyor.

Grafik canavarı

Gelişmiş çekim hızları ve net yakalama aralıkları ile spor fotoğrafçılığına damda vurmayı hedefleyen 6.8 inçlik cihaz, bağımsız kıyaslama şirketi Dxomark'ın kamera ses, ekran, pil ve selfie çekimlerinde 5 Dxomark etiketi alan ilk model olarak da öne çıkıyor. Cihaz, uygulamalar arasında hızlı geçiş yapma, çoklu görevleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirme ve yoğun grafik gerektiren oyunları akıcı bir şekilde oynama imkanı da sunuyor.

50 MP ultra geniş açı

Honor Magic6 Pro'nun kamera sistemine dair diğer dikkat çekici özellikler arasında 2.5x optik yakınlaştırma ve 100x'e kadar dijital yakınlaştırma özelliğine sahip olan 180MP Telefoto kamera lensi bulunuyor. Bu lens, uzak mesafeli detayları pürüzsüz şekilde yakalayabiliyor. Ayrıca, telefonun 50MP ultra geniş ve 50MP ana kamera gibi güçlü kameraları, farklı çekim açıları ve değişken diyafram özellikleriyle kullanıcılara geniş bir yaratıcılık alanı sunuyor. 

Pilde sınırları zorluyor

Cihazın ekranı ise 'Beş Yıldızlı Genel Cam Düşme Direnci Yeteneği' sertifikası ile onaylanmış. Snapdragon 8 Gen 3 Mobil Platformu tarafından desteklenen cihaz, yüksek CPU ve GPU performansıyla öne çıkıyor. 5600 mAh kapasiteli pil, düşük sıcaklıkta bile performansını korurken, 80W Honor Wired SuperCharge ve 66W HonorWireless SuperCharge ile hızlıca şarj edilebiliyor. Öteyandan Magic Portal özelliği, yapay zekâ teknolojisinin gücünden yararlanarak kullanıcı mesajlarını ve davranışlarını anlayarak karmaşık görevleri tek adımlı bir sürece dönüştürüyor.

3 dakikada rekor

Honor Türkiye Genel Müdürü Hu Hong, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayan öncü modeller yaratmayı amaçladıklarını belirterek, "Günümüzün en çok konuşulan inovasyonu yapay zekayı da bu amaçla geliştirerek insan-teknoloji etkileşiminde sektör lideri bir modeli tüketiciyle buluşturduk. Tüm dünyada büyük ilgi gören, Çin’de satışa çıktığı anda 3 dakikada satış rekorları kıran amiral gemisi modelimizi Türk teknoloji tutkunlarıyla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.