Advertorial Hovarda gecelerin adresi: Rakish Alaçatı
Sponsorlu

Hovarda gecelerin adresi: Rakish Alaçatı


Paylaş
Hovarda gecelerin adresi: Rakish Alaçatı

Alaçatı’nın eğlence adasına dönüşen bölgesi Unique’te bulunan Rakish Alaçatı, Mykonos’u andıran ambiyansı ve şık hizmet anlayışı ile farkını ortaya koyuyor.

Kendinizi dünyanın diğer ucunda hissedeceğiniz, bohem bir havaya sahip olan Rakish, zengin ve doyurucu menüsüne eşlik eden müzik dolu geceleri ile Alaçatı’ya imzasını atıyor. İşletmeciliğini başarılı iş insanı Engin Yaşar’ın üstlendiği Rakish Alaçatı, çıtayı her sene bir üste çıkarıyor. Toplam 400 kişi oturma kapasitesine sahip Rakish Alaçatı, haftanın 7 günü, 18.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Rakish Alaçatı, konuklarına şık yemeklerin ardından hovarda geceler yaşatıyor.

LEZZETLİ YEMEKLER VE SOHBET

Kumlar üzerine kurulan masaları ile yeni bir restoran deneyimi yaşatan Rakish Alaçatı, deniz ortasında kurulu salıncağı, sonsuzluk aynaları, ateş çukurları ve aydınlatmaları ile dikkat çekiyor. Rakish Alaçatı’da ayaklarınız kumun üzerinde, tamamen size özel bir noktada leziz mezeler yiyip, sohbet etmenin keyfini yaşayacaksınız. Uçuk yeşil ve beyaz ağırlıklı dekore edilen Rakish Alaçatı’da, deniz manzarası ve dalga sesleri eşliğinde ayakkabılarınızı çıkartıp kumların üzerinde dans ederek yaz tatilinizi unutulmaz kılın.

EĞLENCELİ KUMSAL PARTİLERİ

Rakish Alaçatı, turkuaz denizin içinde meltem esintileriyle, lezzetli yemekleri ve sonrasında eğlenceli kumsal partileri ile çok özel saatler yaşatıyor. Rakish Alaçatı benzersiz konumu ve hizmet kalitesiyle özenle hazırlanmış iddialı menüsünün tadını çıkarmak isteyen tüm misafirlerine özel bir gece vadediyor. Bu gece Cihan Hatipoğlu-Kinky, yarın gece Mono, ve 16 Temmuz pazar gecesi DiscoZi programları ile eşi benzeri olmayan geceler yaşamak isteyenleri Rakish Alaçatı’ya davet ediyor.

İlandır