Advertorial Ilıca Hotel sokak hayvanlarına umut oluyor
Sponsorlu

Ilıca Hotel sokak hayvanlarına umut oluyor


Paylaş
Ilıca Hotel sokak hayvanlarına umut oluyor

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle öne çıkan Ilıca Hotel, "Bitter" ve "Peyker" adlı iki sokak köpeğine uzattığı yardım eliyle işletmelere örnek, sokak hayvanlarına umut oluyor.

Adını çikolatadan alan Bitter; sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ilıca Hotel ailesine katıldı. Bu projeyi başlatarak, sadece bir ev değil, aynı zamanda bir aile kurma misyonu üstlendiklerini belirten Genel Müdür Ebru Tuğgan, “Bitter, sevgi ve bakımla buluştuğunda gözlerindeki parlaklık herkese umut aşıladı. Artık o da Ilıca Hotel'in bir üyesi olarak mutlu yuvasına kavuştu. Şu anda pazarlama departmanında stajyer programında. ‘Otur, yat, pati ver’ komutlarından sonra çok önemli bir görevi üstlenmiş durumda: Sokaktaki arkadaşlarının sesini duyurmak ve onlara destek olmak!” dedi.

BİTTER VE ARKADAŞLARI

Bitter’i sahiplenmelerinin yalnızca bir başlangıç olduğunu bildiklerini belirten Tuğgan, "Peyker adlı köpeğimizle yolumuz kesiştiğinde, bu anlayışımızı bir kez daha kanıtlama fırsatı bulduk. Peyker, maalesef bir araba çarpması sonucu yaralanmış ve yardıma muhtaç hâle gelmişti. Ilıca Hotel olarak, Peyker'in yaralarını sarmak ve ona ikinci bir şans vermek için hemen harekete geçtik. Ameliyatlarını üstlendik ve ona sevgi dolu bir bakım sağladık. Şimdi Peyker, bu zorlu süreç sonunda sağlığına kavuştu ve Ilıca Hotel ailesinin bir üyesi olarak hayata tutunuyor” diye konuştu.

TOPLUMSAL FARKINDALIK

Ilıca Hotel, sokak hayvanlarına duyarlılık oluşturarak toplumsal farkındalığın artırılmasına öncülük ediyor. Çeşme bölgesindeki sokak hayvanlarının yaşadığı zorluklara dikkat çekiyor ve bu masum canların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Ilıca Hotel Genel Müdürü Ebru Tuğgan, şunları söyledi: “Sosyal sorumluluk projemiz sadece Bitter ve Peyker için değil, tüm sokak hayvanlarının umudu için bir adım atıyoruz. Doğayı ve doğal hayatı korumak adına sürdürülebilirlik vizyonumuz ile yolumuza devam ediyoruz. Ilıca Hotel olarak, ‘Bitter ve arkadaşları’ projelerimizle daha fazla cana umut olmak istiyoruz. Diğer işletmelerimizi de sosyal sorumluluk projemize destek olmaya, sokak hayvanlarını sahiplenmeye ve onların yaşam kalitesini artırmaya davet ediyor, bu durumun domino etkisi ile büyüyerek ülkemiz genelinde yayılmasını ümit ediyoruz. Birlikte daha güzel yarınlar inşa edebiliriz.”