Advertorial Ingenico’dan yeni nesil YazarkasaPOS’lara geçişte kaçırılmayacak kampanya
Sponsorlu

Ingenico’dan yeni nesil YazarkasaPOS’lara geçişte kaçırılmayacak kampanya


Paylaş
Ingenico’dan yeni nesil YazarkasaPOS’lara geçişte kaçırılmayacak kampanya

Uçtan uca ödeme konusunda dünyanın ve Türkiye’nin lider şirketi Ingenico Group, 31 Aralık 2017 tarihine kadar yeni nesil yazarkasaPOS cihazlarına geçişin zorunlu olması ile birlikte yepyeni bir kampanya başlattı.   22 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında; iWE280 Seyyar YazarkasaPOS cihazları 1.860 TL yerine 1.560 TL’ye satışa sunuluyor

Ingenico Türkiye Genel Müdürü Alpay Sidal kampanya ile ilgili olarak şöyle konuştu: “30 Eylül tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan son tebliğe göre organize perakendeciler dışında kalan ilgili mükelleflerin tamamı 1 Ocak 2018’den önce yeni nesil yazarkasa kullanımına geçmiş olacak. Bu tebliğde seyyar EFTPOS kullanan KDV mükelleflerine uyarı yapıldığını gördük. Seyyar EFT-POS kullanmaya devam eden mükelleflere usulsüzlük cezası kesileceği konusunda 13. Madde’de uyarı yapıldı ve bu cihazları yeni nesil yazarkasaPOS’larla değiştirmeleri gerektiği belirtildi. (Madde 10) Biz de Ingenico olarak bu geçiş sürecinde bir kampanya başlattık ve iWE280 Seyyar yazarkasaPOS cihazlarımızı 22 Aralık tarihine kadar 1.860 TL yerine 1.560 TL’den satışa sunduk. Temennimiz müşterilerimizin bu süreci verilen süre içinde sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde geride bırakması.”



Uçtan uca ödeme konusunda dünyanın ve Türkiye’nin lider şirketi Ingenico Group, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için yeni nesil yazarkasaPOS cihazlarını yeni uygulamalarla desteklemeyi sürdürüyor. Teknolojik sürdürülebilirliğe önem veren Ingenico; Hopi, Zubizu gibi alışveriş, eğlence uygulamaları ile tam uyumlu çalışırken, Micros, Omni gibi adisyon sistem entegrasyonundan, Metropol, Multinet, Ticket, Sodexo, gibi yemek çeklerine ve tüm bankaların kredi kartı uygulamalarına kadar restoranların ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetleri ve uygulamaları tek cihazda bir araya getirdi.

Kampanya süresince indirimli olarak Ingenico yazarkasaPOS sahibi olmak isteyen işyeri sahipleri, cihazlar hakkında Garanti Bankası, Halkbank ve İş Bankası şubelerinden bilgi alabilir veya Pavo bayilerinden satın alabilirler.