Advertorial Invictus Life Çeşme bölgeye değer katacak
Sponsorlu

Invictus Life Çeşme bölgeye değer katacak


Paylaş
Invictus Life Çeşme bölgeye değer katacak

Çeşme’ye yaptığı yatırımlarla bölgenin değerini artıran Invictus İnşaat; Invictus Sunset Ilıca, Invictus Alaçatı Port ve Dalyan Invictus Bluepoint projelerinden sonra Invictus Life Çeşme’yi Reisdere’de hayata geçiriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Adıgüzel, “Invictus Life Çeşme'de, modern mimari tasarımlar, zarafet ve konforla buluşuyor” dedi.

Ege’nin turizm cenneti Çeşme’de birbirinden başarılı ve yatırım değeri yüksek projelere imza atan Invictus İnşaat, Invictus Life Çeşme projesi ile bölgeye değer katmaya devam ediyor. Reisdere’de hayata geçirilen projenin teslim tarihi Temmuz 2024 olarak belirlendi. 138 rezidans ve 4 adet dükkandan oluşan Invictus Life Çeşme, 7.900 metrekare alan içerisindeki 7 bloktan oluşuyor. Bahçe katı dubleks, geniş balkonlu flat ve yüksek tavanlı penthouse olmak üzere 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü projede, 600 metrekarelik fitness salonu, 300 metrekare açık havuz, her daireye kapalı otopark ve depo imkanı sunuluyor. Çeşme’nin dünyaca ünlü plajlarına sadece 5 dakika mesafede bulunan Invictus Life Çeşme’de, daireler yeni sahiplerini bekliyor.

BENZERSİZ BİR YAŞAM

Bölgeye değer katacak Invictus Life Çeşme projesini hayata geçirmekten mutlu olduklarını dile getiren Invıctus İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Adıgüzel, yeni projelere de yeşil ışık yaktı. Bölgenin değerinin her geçen gün arttığını sözlerine ekleyen Adıgüzel, “Invictus Life Çeşme'de, modern mimari tasarımlar zarafet ve konforla buluşuyor. Bu muhteşem yapılar, benzersiz bir yaşamın kapılarını aralıyor. İçerisindeki her detay, lüksün en üst noktasına taşınırken, sadece bir tatil değil, aynı zamanda hayatın ta kendisi sunuluyor. Eşsiz tasarımların, doğanın güzellikleriyle buluştuğu Invictus Life Çeşme'de, hayatınızın en unutulmaz anlarını yaşamaya hazır olun” diye konuştu.

KALİTEDEN ÖDÜN YOK

Yaşamın her gün yeniden başladığı bu eşsiz projelerle, hayatı yeni bir pencereden deneyimleme imkanı sunduklarını dile getiren Adıgüzel, şunları söyledi. “Yapım aşamalarının başlangıcından sonuna dek anahtar teslim inşaat süreçlerinde kaliteden asla ödün vermiyoruz. Bunun yanında her detaya işlediğimiz ince ustalık, etik kurallarımız ve çalışma ilkelerimiz sayesinde, projelerimizle yatırımcıları buluşturmayı hedefliyoruz. Tasarladığımız otel, villa, rezidans, konut vb. yaşama değer katan projelerimizin daima canlı ve değer taşıyan bölgelerde olmasına özen gösteriyoruz. ‘Nitelikli ve sağlam projeler geliştirme’ ilkesiyle çıktığımız bu yolda, yatırımcıları hayallerine bir adım daha yaklaştırma gayesindeyiz. Uyguladığımız estetik modern mimari tarzı ile ferah kullanım alanları sunmakla kalmayıp, kullanışlı ve konforlu yaşam alanları da vadediyoruz.”

İlandır