Advertorial İyi ki varsın Merik!
Sponsorlu

İyi ki varsın Merik!


Paylaş
İyi ki varsın Merik!

Bugün biraz daldan dala konalım. Meriç Keskin’den Roop’a, Ebru Gündeş’ten Noida’ya; güzel, neşeli, keyifli ve lezzetli bir yolculuğa hazır mısınız? Hadi başlayalım o zaman….

Takip edenler bilir çeşme eşrafından lakin ünü sınırları aşmış bir popüleriteye sahip, her konuda fikrini kendi tarzında söylemekten çekinmeyen lakin ne kadar ciddi olursa olsun sonunda kahkahayı basan uzun zamandır takip ettiğim ‘reality show’ tadında bir fenomen Meriç Keskin. Hayvanlara ve hayvan haklarına olan düşkünlüğü, en ufak bir konuyu bile devasa bir eğlenceye çeviren mizah anlayışı ile en kötü gününüzde bile size iyi gelebiliyor. 

ENERJİSİ BİTMEYEN BİR EV 

Çeşme’nin en köklü restoranlarından olan Fahri’nin Yeri’nin sahibi ve işletmecisi kimliğinin yanında enfes bir partner olarak her konuya eşlik eden Kemal Varhan, Konya barınağından kurtarılarak gözümüzün önünde büyüyen ve yakından takip ettiğimiz Ruhi! Kırtlamasıyla meşhur çomar ve 6 çocuklu enerjisi hiç bitmeyen bir ev! Bence bu iş büyür hatta özel bir kanal ya da platformda yeni bölümlerini beklediğimiz bir reality show’a bile dönüşmesi olası ve umarımda öyle olur.

ROOP BİLDİĞİNİZ GİBİ 

Bu sene şüphesiz adından en çok söz ettiren mekanlardan biri yine yeniden Roop. Gece 01.00’de ses yasakları kalksa da eski alışkanlıklardan vazgeçilmedi. Konser veren sanatçısından izleyenine kadar birçok kişi gecenin sonunda Roop’ta toplanıyor. Rezervasyon ile müşterilerini kabul eden mekanın müdavimleri arasında Gülşen, Edis, Enis Arıkan, Acun Ilıcalı, Berkay gibi isimler de bulunuyor. Peki tüm bu insanlar o saatle ne için geliyorlar? Pizza yemek için! Mekanın ortasında dev bir pizza fırını var. Roop, keyfli bir pizza menüsü ile şüphesiz ki eskimeyen bir trend mekan oldu.

SEZONA EBRU GÜNDEŞ DOPİNGİ

En sakin günde bile bir kapalı gişe klasiği Ebru Gündeş! Türkiye'nin en eski ve kült mekânı Günay Restaurant, geçen yaz sevenlerine bir sürpriz daha yaparak, İstanbul, Ankara ve Yalıkavak'tan sonra Çeşme'de de açılarak misafirlerine keyifli geceler yaşatmıştı. İkinci sezonuna iddialı bir açılış ile merhaba dedikten sonra sezonun bombası Ebru Gündeş ile Çeşme gecelerine damga vurdu. 

MÜZİK ZİYAFETİ ÇEKİYOR 

Günay Restaurant zincirlerini en yenisi Çeşme’de tam anlamıyla Ebru Gündeş, fırtınası esiyor. Ege'ye nazır muhteşem atmosfer de Ebru Gündeş’i izlemek ve müzik ziyafeti için günler öncesinden rezervasyonlar dolup taşıyor.  Sezon boyunca birbirinden ünlü isimlere ev sahipliği yapacak Yalıkavak ve Çesme Günay, tatilcilere bu sezon da unutulmayacak yaz akşamları yasatmaya devam ediyor.

AKDENİZ’DEN ASYA’YA LEEZZETLİ BİR YOLCULUK

Çok yakında kapılarını açmaya hazırlanan Ilıca’nın yeni gözdesi Swissotel Resort & Spa Çeşme, kendi markası Noida Sushi Asian Cuisine Lounge’ı da otel bünyesinde hizmete sunacak. Taze suşi, saşimiler başta olmak üzere geniş bir menüye sahip olan Noida, dekorasyonundan yemeklerin lezzetine kadar her alanda unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Swissotel’in kendi markası olan Noida Sushi Asian Cuisine Lounge, üst düzey bir Asya restoranı olarak hizmet verecek. Su ve deniz temalarının ortasında, okyanusun doğal güzelliğinden ilham alınarak hayata geçirilen Noida Sushi Asian Cuisine Lounge, Akdeniz mutfağıyla Asya mutfağını birleştirerek ‘MediterAsian’ konseptini benimsiyor. Geniş ve çeşitli bir menü ile misafirlere geç kahvaltı, öğle yemeği ve suşi gibi farklı seçenekler sunmayı amaçlıyor. 

İNOVATİF ÜRÜNLER YARATIYOR 

Noida, denizin lezzetli ürünleri ve harika mezeleri ile eşsiz bir yemek deneyimi sunacak. Menüde; günlük taze balıklardan yapılmış suşi ve saşimiler başta olmak üzere çeşitli deniz ürünleri yemeklerinin yanı sıra geleneksel Asya teknikleri kullanılarak mükemmel bir şekilde pişirilen ızgara deniz ürünleri de yer alıyor. Ama bu kadarla kalmıyor! Noida aynı zamanda Akdeniz ve Asya bölgelerinin kültürel zenginliklerinden de ilham alıyor ve mutfağı, bu lezzet ve içeriklerin füzyonlarını da kapsıyor. Noida’nın mutfağı, Akdeniz’in yerel mutfağı ve Asya’nın geleneksel tekniklerini kombinleyerek hem bize tanıdık hem de inovatif ürünler yarattığı için ‘MediterAsian’ olarak adlandırılıyor. Füzyon mutfağı, Çeşme’nin kozmopolit doğasını ve markanın her alanında mükemmelliğe olan bağlılığını yansıtan bir çeşitlilik ve kültürel alışveriş kutlaması olarak karşımıza çıkıyor. 

ANIN TADINI ÇIKARIN FELSEFESİ 

Noida, hem Akdeniz hem de Japon mutfak geleneklerinden ilham alarak, malzemelerin saflığını korurken yemeklere modern bir dokunuş katmak için çalışıyor ve kendine sürekli geliştirmeye devam ediyor. Noida’nın felsefesi, anın tadını çıkarmak için zaman ayırmanın önemini vurgulayan Akdeniz ve Asya’nın zengin kültürel mirasından etkilenmiş. ‘MediterAsian’ olarak nitelendirilen menüsü; kalite, sadelik ve özgünlüğe bağlılığın yansıması. Noida’da, Akdeniz’e ve adının anlamı olan dokuz okyanusun antik mitolojisine saygı duruşunda bulunan tatların ve tekniklerin uyumlu bir karışımı yaratılmaya çalışılıyor. Malzemelerimizin güzelliğini minimum manipülasyonla sergiliyor, doğal tatların parlamasına ve kültürel sınırları aşan tutarlı bir deneyim yaratmasına izin veriliyor. 

UNUTULMAZ YEMEK DENEYİMİ 

Noida, müşterileri denizin doğal güzelliğine çeken lüks bir yemek deneyimi sağlama prensibi üzerine inşa edilmiş. Restoranın dekorasyonundan yemeklerin lezzetine kadar her alanda tüm duyuları harekete geçirerek, unutulmaz bir yemek deneyimi yaşatmak hedefleniyor. Müşteri hizmetlerinden özenle hazırlanmış menüye kadar markanın her alanında hedef, mükemmellik. Eğer denizin güzelliği ile lezzetlerini kutlayan ve aynı zamanda Akdeniz ile Asya’nın füzyonu olarak tasarlanmış bir menüye sahip bir restoran arıyorsanız Noida sizin için harika bir seçim. Okyanusun doğal güzelliğinin tadını çıkarırken, Asya ve Akdeniz’in zengin ve çeşitli mutfağını keşfeden bir lezzet yolculuğu için Noida ailesine katılın.