Advertorial Kaçırılmayacak kampanya
Sponsorlu

Kaçırılmayacak kampanya


Paylaş
Kaçırılmayacak kampanya

Bayraklı Beyaz Eşya Genel Müdürü Zafer Sungur; İzmirlilerin teknolojiyi yakından takip ettiğini, Vestel’in de dünya standartlarında teknolojik ürünlerini vatandaşlarla buluşturduğunu söyledi. Sungur, “Firma olarak büyük bir kampanya başlattık. Vatandaşlarımız kaliteli ürünleri ceplerinden daha az para çıkarak alabilecekler. Biz de bu zorlu dönemde taşın altına elimizi koyduk. Gereken kolaylığı İzmirlilere sağlıyoruz ” dedi.

 


SÜREKLİ KENDİNİ YENİLİYOR

Menemenlileri ve Aliağalıları Vestel kalitesi ile buluşturduklarını anlatan Sungur, “Bu bölgede mağaza sayımızı hızlı bir şekilde artırdık ve istihdama katkı sağladık. İzmirlilerin gerçekten teknolojiyi yakından takip ediyor. İhracat şampiyonu Vestel de teknolojiye büyük önem veriyor. Sürekli kendini yeniliyor. Bu yüzden de hemşerilerimizin ilgisi ürünlere oldukça fazla. Şunu özellikle vurgulamamız gerekiyor. Vestel; müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan bir firma. Dolayısıyla gelen her türlü şikayet, öneri dikkate alınıyor” diye konuştu.

BÜYÜK ÖDEME KOLAYLIĞI

Aliağa ve Menemen’deki mağazalarında alternatif kampanyalarla vatandaşlar hizmet verdiklerini anlatan Sungur, şunları söyledi: “Şu anda ülke genelinde klima tedariğinde bir sıkıntı var. Ancak bizim elimizde klima sayısı yeterince var. Uygun fiyata klimalarımızı veriyoruz. Kaçırılmayacak bir kampanyamız var. Peşin fiyatına 3 ay ertelemeli 10 taksitle ürünlerimizi müşterilerimiz alabiliyor. Ayrıca bir çeyiz kampanyamız mevcut. Özellikle evlenecek çiftlerimiz için iyi bir fırsat sunuyoruz. Yaklaşık 60 bin TL’lik paketi 45 bin TL’den veriyoruz. Bunun içerisinde buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinesi, ful hd televizyon var. Yine diğer ürünlerimizde indirimlerimiz mevcut. Biz de bu zorlu süreçte elimizden gelen kolaylığı hemşerilerimize sağlamak istedik.”

İlandır