Advertorial Kadın yeter ki istesin!
Sponsorlu

Kadın yeter ki istesin!


Paylaş
Kadın yeter ki istesin!

Hedeflerinden ve hayallerinden vazgeçmeyip başladığı iş hayatına, devam eden ve sonrasında şirket sahibi olmayı başaran Makedonya Üsküplü iş insanı Mine Nerezli’nin hayat hikâyesi…

MİNE NEREZLİ KİMDİR?

1978 yılında İstanbul Fatih de doğan, aslen Makedonya Üsküplü olan iş insanı, muhafazakâr bir aile’nin kızı olup eğitim ve öğretim hayatının yanında, hafızlık eğitimi de almış bilgi ve birikimi ile birçok talebe yetiştirmiştir. Mine Nerezli, pes etmeden hayallerinin peşinden koşarak, kendi işini kurmak ve hayallerini gerçekleştirmek isteyen herkese örnek olmayı başarmıştır. Türkiye’de hızla büyüyen kozmetik sektörünün sayılı kuruluşlarından olan Nerezli kozmetik A.Ş. Yönetim kurulu başkanı olan Mine Nerezli’yi ağırlıyoruz.

Makedonya Üsküplüyüm 1966 yılında annemler Türkiye’ye göç etmişler. Büyük ağabeyim Üsküp de diğer Ağabeyim ve ben Türkiye de doğduk. Toplam üç kardeşiz, iki erkek bir kız. Büyük ağabeyim vefat etti. İkinci ağabeyim ve ben beraberiz. En büyük destekçim kendisi Fetih Nerezli dir. Ağabeyimler ile aramda yaş farkı olduğu için çok güzel bir çocukluğum oldu, çok sevgi dolu bir aile de büyüttüler. Bir evin tek kızıydım babamın ise göz bebeği. Ama ben, zeki, gelenek ve göreneklere oldukça hâkim bir annenin terbiyesi ile yetiştim. Eski Osmanlı terbiyesi ile büyüdüm. Eğitim hayatımda çok başarılıyken, ev de ise çok mütevazı bir çocuktum.
Şu an dışarıda örnek bir iş İnsanı, özel hayatımda da kendisini evine ve üç çocuğuna adayan bir anneyim!

KURULAN HAYALLERDEN, ŞİRKET SAHİPLİĞİNE!

Hafızlık eğitimimi İstanbul Fatih de Sümbül Efendi kız kuran kursunda aldım. Ve bu aldığım eğitim ile Fatih de birçok talebe yetiştirdim.
Hedeflerimden ve hayallerimden hiç vazgeçmedim, her zaman çabaladım, yeniliklere ve fikirlere hep açık oldum, araştırmayı çok seven bir insanım. Önce Nerezli doğal ürünler adında şahsi şirketimi kurdum ve bununla birlikte daha çok geliştirerek, Şu an için geçerliliği olan, Nerezli kozmetik A.Ş. Şirketimi kurdum. Farklı alanlarda da ticaret yapmak niyetindeyim. Girişimci ruhum ile Ticareti ve insanlara iş istihdamın da bulunmayı seviyorum.

Bir insanda en dikkat ettiğim husus, göründüğü gibi olmasıdır.
Mevlana’nın da söylediği gibi ‘Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol!’ “İnsanın doğduğu yer değil, doyduğu yerdir memleketi “dedikleri gibi, Ülkeme hizmet vermeyi seviyorum. Öncelikle bir anne ve bununla birlikte başarılı bir İş İnsanı olarak bunu gururla sunuyorum!

İlandır