Advertorial Kali Beach’te gün boyu müzik ve eğlence keyfi
Sponsorlu

Kali Beach’te gün boyu müzik ve eğlence keyfi


Paylaş
Kali Beach’te gün boyu müzik ve eğlence keyfi

Port Unigue Adası’nda bu yıl açılan Kali Beach, muhteşem atmosferi ve özel dinlenme alanları ile misafirlerine keyifli bir gün sunuyor.

Sabahın ilk saatlerinden itibaren hizmet vermeye başlayan Kali Beach, kaliteli müzik ve lezzetli menüsü ile misafirlerine gün boyunca unutulmaz anlar yaşatıyor. Bohem tarza sahip Kali Beach, profesyonel ve deneyimli ekibi ile farkını ortaya koyuyor. Dünya mutfağından lezzetleri kendi yorumları ile konuklarına sunan Kali Beach’te ünlü isimlerin sahne aldığı partilerle eğlence zirve yapıyor. Kali Beach'in günbatımı partilerinde commercial ve house müzik çevresi hakimken; bunun yanı sıra sürpriz sanatçıların katılımı ile de partiler düzenleniyor. Kali Beach, Gigi on the Sea'de commercial house ve R&B müzik hizmeti veriyor.

ALIŞILAGELMİŞİN DIŞINDA

Kali Beach İşletme Sahibi Mertcan Uzun, misafirlerine alışagelmişin dışında deneyimler sunmak hedefinde olduklarını ifade ederek, “Menümüzde, dünya lezzetlerini kendi yorumlarımız ve mutfağımızın spesiyalleri ile harmanladık. Kendi alanında iddialı isimlerden oluşan mutfak ekibimiz profesyonel şeflerimizle misafirlerimize kaliteli bir tadım zevki yaşatıyor” diye konuştu.

KONUKLARDAN TAM NOT

Kali Beach, her geçen sezonda yeni deneyimler ile büyümeyi amaçlıyor. Hafta içi ve hafta sonu düzenledikleri parti ve sanatçı performansları ile konuklarından tam not alan Kali Beach, yaz boyunca her hafta birbirinden ünlü DJ ve sanatçıları ağırladı. İşletme sahibi Mertcan Uzun, 2023 yazı boyunca birçok sürpriz ismin sahne aldığı Kali Beach'te eğlencenin doruklara çıktığını söyledi. Kali Beach’te eğlence DJ performansları ile devam ediyor.

BENZERSİZ BİR DENEYİM

Misafirlerine yaşattığı konforun Kali Beach ekibi için önem taşıdığını vurgulayan Uzun, “Bu sebepten dolayı dinlenme alanları ve kendi şahsına münhasır kabanaları ile benzeri olmayan bir beach deneyimi yaşatıyoruz. Kali Beach, gelen misafirlerine spor etkinlikleri yapabilecekleri bir alan da sunuyor. Bununla birlikte Kali Beach'in içinde konumlanan bu markanın yeni üyesi: Gigi on the Sea; Alaçatı'da commercial house ve R&B çevresinin en yenisi ve en iyisi olmaya şimdiden aday. Kali Beach Alaçatı'da gününüzün her saatini değerlendirebileceğiniz bir hizmet veriyor” dedi.

Kali Beach’te gün boyu müzik ve eğlence 

Port Unigue Adası’nda bu yıl açılan Kali Beach, muhteşem atmosferi ve özel dinlenme alanları ile misafirlerine keyifli bir gün sunuyor. Sabahın ilk saatlerinden itibaren hizmet vermeye başlayan Kali Beach, kaliteli müzik ve lezzetli menüsü ile misafirlerine gün boyunca unutulmaz saatler yaşatıyor. Bohem tarza sahip Kali Beach, profesyonel ve deneyimli ekibi ile farkını ortaya koyuyor. Dünya mutfağından lezzetleri kendi yorumları ile konuklarına sunan Kali Beach’te ünlü isimlerin sahne aldığı partilerle eğlence zirve yapıyor. Kali Beach'in günbatımı partilerinde commercial ve house müzik çevresi hakimken; bunun yanı sıra sürpriz sanatçıların konserleri ile de günü batıracağı partiler düzenleniyor. Kali Beach, Gigi on the Sea'de commercial house ve R&B müzik hizmeti veriyor.

Kali Beach İşletme Sahibi Mertcan Uzun, misafirlerine alışagelmişin dışında deneyimler sunmak hedefinde olduklarını ifade ederek, “Menümüzde, dünya mutfağı lezzetlerini kendi yorumlarımız ve mutfağımızın spesiyalleri ile harmanladık. Kendi alanında iddialı isimlerden oluşan mutfak ekibimiz profesyonel şeflerimizle misafirlerimize kaliteli bir tadım zevki yaşatıyor” dedi.

Kali Beach, her geçen sezonda yeni deneyimler ile büyümeyi amaçlıyor. Hafta içi ve hafta sonu düzenledikleri parti ve sanatçı performansları ile konuklarından tam not alan Kali Beach yaz boyunca her hafta birbirinden ünlü DJ ve sanatçıları ağırladı. Kali Beach İşletme Sahibi Mertcan Uzun 2023 yazı boyunca birçok sürpriz ismin sahne aldığı Kali Beach'te eğlencenin doruklara çıktığını söyledi.   Kali Beach’te eğlence DJ performansları ile devam ediyor.

KALİ BEACH’TE EĞLENCE PARTİLERLE ZİRVE YAPIYOR

Misafirlerine konforlu bir alanda günün her saatinde farklı etkinlikler sunan Kali Beach, ünlü sanatçıların sahne aldı gün batımı partileri ile de adından söz ettiriyor. 

Port Unigue Adası'nda bu yıl açılan Kali Beach, atmosferi ve özel dinlenme alanları ile misafirlerine keyifli bir gün yaşatıyor. Muhteşem atmosferi, özel dinlenme alanları ile Kali Beach, misafirlerine alışagelmişin dışında deneyimler sunuyor. Bohem bir tarza sahip Kali Beach’te toprak tonları ağırlıkta. Kali Beach'in diğer işletmelerden farkı bir araya getirilen ekibin deneyimi ve her ekibin kendi alanında profesyonel oluşu, birbiriyle uyumlu olması.

ÜNLÜ İSİMLER SAHNEDE

Dünya mutfağından lezzetleri kendi yorumları ile konuklarına sunan Kali Beach’te ünlü isimlerin sahne aldığı partilerle eğlence zirve yapıyor. Kali Beach'in gün batımı partilerinde commercial ve house müzik çevresi hakimken; bunun yanı sıra sürpriz sanatçılar da sahne alıyor. Kali Beach, Gigi on the Sea'de commercial house ve R&B müzik hizmeti veriyor. Geçen hafta ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Kali Beach sahnesindeydi. Güzel sanatçı, birbirinden hareketli şarkılarını seslendirdi. Ünlü rapçi Blok3 de Kali sahnesinde tatilcilerle buluştu. Drill rap tarzının Türkiye'deki en iyi temsilcilerinden biri olan Lvbel C5 de Kali Beach’te sahne alan isimler arasındaydı.

İDDİALI GÜN BATIMI PARTİLERİ

Kali Beach İşletme Sahibi Mertcan Uzun, “Dünya mutfağını ve Uzakdoğu lezzetlerini mutfak ekibimizin kendi yorumları ve spesiyalleri ile harmanladığı menümüzü; bar ekibimizin imza kokteylleri ve sıra dışı sunumları ile taçlandırıyoruz. Sabahın ilk saatlerinden itibaren hizmet vermeye başlayan Kali Beach, gün batımı partileriyle de misafirlerine keyifli bir deneyim ve hizmet sunuyor. Aynı zamanda Kali Beach'in bu partileri yaptığı alan bu bölgedeki en iddialı alanlardan biri. 2023 yazı boyunca birçok sürpriz ismin sahne alacağı Kali Beach'te eğlencenin doruklarına çıkılacak” diye konuştu.

GÜNÜN HER SAAT ETKİNLİK

Misafirlerin yaşattığı konforun Kali Beach ekibi için önem taşıdığını vurgulayan Uzun, “Bu sebepten dolayı dinlenme alanları ve kendi şahsına münhasır kabanaları ile benzeri olmayan bir beach deneyimi sunuyoruz. Kali Beach, gelen misafirlerine spor etkinlikleri yapabilecekleri bir alan da sunuyor. Bununla birlikte Kali Beach'in içinde konumlanan bu markanın yeni üyesi: Gigi on the Sea. Gigi; Alaçatı'da commercial house ve R&B çevresinin en yenisi ve en iyisi olmaya şimdiden aday. Kapı açılış saati 23.00 olan Gigi; yaz boyu hizmet vermeye devam edecek. Kali Beach Alaçatı ve Gigi on the Sea, Alaçatı'da gününüzün her saatini değerlendirebileceğiniz bir hizmet veriyor” dedi.