Advertorial Kalitenin adresi: Suna Görer Güzellik Merkezi!
Sponsorlu

Kalitenin adresi: Suna Görer Güzellik Merkezi!


Paylaş
Kalitenin adresi: Suna Görer Güzellik Merkezi!

Güzellik uzmanı Suna Görer, kendi adı ile hizmete açtığı güzellik merkezi ile kısa sürede Gebze'de tanındı. Kaliteden asla ödün vermeyeceklerini belirten Görer güleryüzlülüğü ile kaliteli hizmeti birleştirdiklerini vurguladı.

 

Gebze'de faaliyet gösteren Suna Görer Güzellik Merkezi’nin sahibi ve güzellik uzmanı Suna Görer, ismini taşıyan merkezin kısa sürede yakaladığı başarının haklı gururunu yaşıyor. Suna Görer, “Gebze halkı bizi sevdi, sahiplendi. Kalitemizden ödün vermeden danışanlarımızın mutluluğunu için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başarılı iş insanı Suna Görer gazetemize şunları söyledi:

Haberin Devamı

BAŞARININ SIRRI BELLİ


27 yaşındayım. Mesleğe 13 yaşında başladım. Tercih edilen güzellik merkezlerinden biri olduğumuzun altını çizmek isterim. En iyi reklamı bize danışanlarımız yapıyor. Müşteri memnuniyeti ile buraya gelen çok sayıda danışanımız var. Güleryüzlü, kaliteli hizmet ve her şeyden önemlisi güvenilir oluşumuz bizi öne çıkarıyor. Eşim Kaan Görer'in de bu başarıdaki payı yüksek. Kendisi en büyük destekçim konumunda. Sadece eşim ve ben değil, tüm çalışma arkadaşlarımız bilgi, birikim ve donanıma sahip. Yaklaşık 7 yıldır Gebze’de hizmet veriyoruz. Gebze halkı bizi sevdi ve sahiplendi. Bunu daima hissettik. Bu yüzden tüm Gebze halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Güzellik merkezimizde manikür, pedikür, kirpik lifting ve protez tırnak işlemleri yapıyoruz.

Haberin Devamı

DANIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR


Şu an tek şubemiz var. İlerleyen dönemde kontrollü şekilde büyüyeceğiz. Franchising verip de deyim yerindeyse ‘ne yapıyorsa yapsınlar’ gibi düşünmüyoruz. Marka haline gelen ismimizin zedelenmesini kesinlikle istemiyoruz. Bizi tercih eden tüm danışanlarımıza sizlerin aracılığı teşekkür ediyoruz.

İlandır