Advertorial Kendi küçük keyfi büyük
Sponsorlu

Kendi küçük keyfi büyük


Paylaş
Kendi küçük keyfi büyük

Alaçatı’da 30 metrekarelik bir alanda hizmet veren The Small Cafe, kapladığı alanın çok daha fazlası oranda yaşattığı keyifli anlara bu yıl butik bir oteli de ilave etti.

Bohemle lüksü mükemmel bir şekilde harmanlayan dekorasyonu ve damaklarda unutulmaz tatlar bırakan imza kokteylleriyle yaz kış açık kalarak sezon boyunca iddiasını ortaya koyan The Small’un sahibi Anıl Karadan, cafe bar yanında bünyesine dahil ettiği 6 odalı butik otel ile işletmesini büyütüyor. The Small Otel, yeni misafirlerini ağırlamaya hazır.  

SAMİMİ VE SICAK ORTAM

The Small Cafe olarak 12 ay boyunca açık olduklarını ve Çeşme’yi sevenlere büyük bir memnuniyetle hizmet verdiklerini aktaran Anıl Karadan, “Amacımız, Çeşme-Alaçatı sokaklarına renk ve enerji katmak. 2022 yazını güzel ve dolu dolu geçirdik. Yükselen enerjimizle devam ediyoruz. 2023 yazını da aynı şekilde dolu dolu geçireceğiz. Samimi ve sıcak ortam, ancak işletmenin dışarıya yansıttığı pozitif ışık ve güzel bir birliktelikten geliyor. Gerek müşterilerimizle gerek mesai arkadaşlarımızın tümüyle sağlanan ortak düşünce yapısı işletmenin büyümesi ve gelişmesine yardımcı oluyor” dedi.

ALTI ODALI BUTİK OTEL

The Small Cafe’den sonra bu yıl The Small Otel’i de hizmete sokan Anıl Karadan; heyecanını paylaştı. Altı odadan oluşan The Small Otel, tipik bir Alaçatı köy evi. Şöminesi, cumbası, geniş bahçesi gibi detaylarıyla öne çıkıyor. Anıl Karadan, odaların küçük olmasının ‘The Small’ ismiyle eşdeğer olduğunu da ifade ediyor. Aynı sokakta bulunan yan işletmeyi otel olarak bünyelerine kattıklarını belirten Karadan, “Small bu yıl medium oldu gibi... Ama biz bu ruhu korumak istiyoruz. Aslında daha önce otel tecrübem oldu. Havuzlu bir butik otel daha işletmiştim. Yıllardır burada olmam neticesinde sezon hazırlıklarını ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını iyi biliyorum. Kalitemizi koruyarak iyi bir hizmet sunmak istiyorum” diye konuştu.

YERYÜZÜ CENNETİ ÇEŞME

Sakarya Üniversitesi Bankacılık Bölümü mezunu olan 34 yaşındaki genç işletmeci Anıl Karadan, “Kısa süreli bankacılık tecrübesi sonrasında finans alanında deneyim kazandım. 5 yılı aşkın süredir ticaret hayatına ayak uydurarak gelişme kaydetmek amaç ve hedefindeyim. Çeşmeyi çok seviyorum. Belediye Başkanımız Ekrem Oran’ın da dediği gibi Çeşme ve Alaçatı yeryüzündeki cennet bence de... Şu an için bu yıl başka bir yatırım düşünmüyorum. Tabii ilerisi adına yeni proje ve fırsatlara açığız” ifadesini kullandı.

İlandır