Advertorial Kent Koleji 10. yılında öğretmenleri ile birlikte büyüyor, kökleniyor
Sponsorlu

Kent Koleji 10. yılında öğretmenleri ile birlikte büyüyor, kökleniyor


Paylaş
Kent Koleji 10. yılında öğretmenleri ile birlikte büyüyor, kökleniyor

Kent Koleji kuruluşunun 10. Yılı’nı Öğretmenler Günü Balosu ile kutladı. Baloya 6 kampüste eğitim veren 400’den fazla öğretmen ve çalışan katıldı. Tam kadro adeta tek yürek olunan gecede mutluluk, gurur, eğlence bir arada yaşandı.

Açılış konuşmasında Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Murtezaoğlu Kent Koleji’nin kuruluş hikâyesinden bahsederek bugünlere ulaşmanın kolay olmadığını, şimdi 6 bine yakın öğrenci ve ailelerini içine alan kocaman bir çatı olduklarını anlattı. Sözlerine, “Kentli olmak çok özel bir duygu bunu Kent’in en kıymetli öğretmenleri ve Kent ailesi ile hissetmek benim yaşam iksirimdir” diyerek devam etti.

Haberin Devamı

DUYGUSAL ANLAR

Kent Koleji’nde 10. yıllarını tamamlayan idareci Mücella İlseven ve Hatice Nihan Bozçalı plaketlerini Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Murtezaoğlu’ndan aldı. Duygusal anların yaşandığı dakikalarda Gaziemir Kampüsü Lise Müdürü Mücella İlseven, “Uzun, meşakkatli, emek dolu bir yolda ilk günden beri omuz omuza birlikte çalıştığım tüm çalışma arkadaşlarıma ve yöneticilerime teşekkür ederim” dedi. Plaket töreniyle devam eden baloda uzun yıllar Kent Koleji’ne emek vermiş idareci ve öğretmenlerimize Yönetim Kurulu Başkan Yard. Dr. Fulya Badur, Başkan Yardımcısı Ufuk Murtezaoğlu, Mali ve İdari İşler Genel Müdürü Nilgün Murtezaoğlu tarafından 42 plaket verildi. Ardından öğretmenlerin oyları ile seçilen “EN’’ Öğretmen Ödülleri de büyük ilgi gördü. Plaket töreninin ardından baloda öğretmenler doyasıya eğlendi.

Haberin Devamı

İlandır