Advertorial Kurabiye Otel Proper Cafe ile lezzetlendi
Sponsorlu

Kurabiye Otel Proper Cafe ile lezzetlendi


Paylaş
Kurabiye Otel Proper Cafe ile lezzetlendi

Bu sezon A’dan Z’ye yenilenen Kurabiye Otel’in bünyesinde hizmete giren Proper Cafe Alaçatı, ev yapımı makarnaları ve özel kokteylleri ile beğeni topluyor.

2010 yılında hizmete açılan ve Hacımemiş’in ilk oteli olma özelliği taşıyan Kurabiye Otel, yenilendi. Açıldığı günden beri misafirlerini, titiz bir ev sahibi özeniyle ağırlamayı ilke edinen Kurabiye Otel, 13 yılı geride bıraktı. Lila rengi kapıları ve panjurları ile Alaçatı ruhunu yansıtan otel, konuklarını şehirdeki alışkanlıklarından koparacak bir atmosferde ağırlamayı vadediyor. Her biri birbirinden farklı, Ege ve Akdeniz’in beyaz ve mavi renkleri ile huzur bulacağınız odalarının dekorasyonunda tümüyle doğal malzemeler kullanılıyor.

GELENEKSEL AİLE KAHVALTISI

Otelin 30 metre ilerisinde, 1891 yılında yapılmış ve o günden bugüne tarihi dokusuna uygun şekilde restore edilmiş 4 odalı Kurabiye Palas da hayata geçirildi. Tarihi duvarlarla çevrili, sürekli oturmak isteyeceğiniz huzurlu ve keyifli avlusunda, konukların yorumlarında sürekli beğeni ile söz ettiği, “Kurabiye’nin geleneksel Türk aile kahvaltısı” veriliyor. Kurabiye’nin huzurlu ortamında kalıp, güzel müzikler dinleyerek havuz ve jakuzi keyfi yapmayı arzulayan konuklar, aynı zamanda barmenlerin hazırladığı kokteyl ve değişik içeceklerini yudumlayabiliyor, lezzetli atıştırmalıklar ile kendilerini akşama hazırlayabiliyor.

YENİ BİR TARZ YARATILDI

Kurabiye Otel’in A’dan Z’ye değiştiğini söyleyen işletme sahibi Oğuzcan Guzey, “13 yılı geri bırakmış, Alaçatı’nın her sezonuna damga vurmuş bu muhteşem oteli dokusuna uygun, Alaçatı’ya uygun şekilde restore ettik, aslında yeni bir tarz getirdik diyebiliriz. Kurabiye Otel’e Proper Cafe adında yeni bir mekan kazandırdık. Proper Alaçatı, Hacımemiş’in en keyifli lokasyonunda yer alan Kurabiye Otel’in içerisinde bulunuyor. Proper’in önünde yer alan stantta her akşam ev yapımı makarnaların hazırlanışını izleyerek, bu deneyimin keyfini eşsiz kokteyllerle birlikte sürebilirsiniz. Proper, aynı zamanda zengin mönüsü ve kokteyl çeşitleri ile de Alaçatı’nın keyifli mekanları arasında yer alıyor” dedi

TARİH KOKAN EŞSİZ BİNA

Kurabiye Palas’ın tarihi yapıları seven kişilerin vazgeçilmezi olacağını dile getiren Guzey, “Eminim ki Kurabiye Otel’in kapısı kadar Kurabiye Palas’ın da kapısı ikon haline gelecek. Amacımız, binanın tarihine, yapanlara, bugüne korunarak gelmesini sağlayanlara sahip çıkarak yarınlara taşımak. Bu eşsiz yapıyı sizlerle paylaşıp, sizin anılarınız arasında da yer almak. Bu tarih kokan benzersiz binada sizleri misafir etmekten sonsuz mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.