Advertorial Leo Serenes Hotel 2023 yazına hazır
Sponsorlu

Leo Serenes Hotel 2023 yazına hazır


Paylaş
Leo Serenes Hotel 2023 yazına hazır

Leo Serenes Hotel ortaklarından Emre Saklıca, yenilenen odaları ve kaliteli hizmet anlayışı ile 2023 yazına hazır olduklarını dile getirdi.

Alaçatı merkezde kapılarını açan Leo Serenes Hotel, sezona iddialı bir giriş yaptı. Hacımemiş’e 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Leo Serenes Hotel, yenilenmiş odaları, muhteşem bahçesi ve havuzu ile misafirlerine unutamayacakları bir tatil sunuyor. Güne kuş sesleri arasında Ege’nin organik köy kahvaltısı ile başlayabilir, özenle hazırlanmış menülerindeki birbirinden lezzetli yemeklerin tadına bakabilir, konforlu odanızda dinlenme imkanı bulabilirsiniz.

YENİ VE KALİTELİ HİZMET

Leo Serenes Hotel ortaklarından Emre Saklıca; merak ettiğimiz soruları yanıtladı. Leo Serenes Hotel’in bu yıl Srn Grup turizm firması ile sektöre hızlı bir giriş yaptığını dile getiren Emre Saklıca; yeni ve kaliteli hizmet anlayışını ilke edindiklerini söyledi. Misafirlerin tatilin tadını; Leo Serenes Hotel’de çıkaracağını dile getiren Saklıca, “Tamamı yenilenmiş odalarımız, geniş havuz ve bahçemiz, kaliteli hizmet anlayışı ile bu yaz itibariyle sizlerleyiz. Zengin, leziz organik kahvaltımız ve yemeklerimizin tadına konuklarımız doyamayacak. Mutfağımız Ege mutfağı. Kahvaltılarımızdaki tüm ürünler bu bölgede tamamı sertifikalı organik ürünler. Gündüz menümüz yine Ege mutfağının leziz tatları ile dolu” dedi.

İKİNCİ OTEL 2024 YILINDA

Srenes markası altında Alaçatı’da ikinci otel yatırımlarını hayata geçireceklerini dile getiren Emre Saklıca, otelin 2024 yılında kapılarını açacağını müjdeledi. Saklıca üçüncü oteli ise yine 2024 yılında Bodrum’da planladıklarını sözlerine ekledi.

İlandır