Advertorial Limon Köyiçi Alaçatı’ya değer katıyor
Sponsorlu

Limon Köyiçi Alaçatı’ya değer katıyor


Paylaş
Limon Köyiçi Alaçatı’ya değer katıyor

Misafirlerine unutulmaz akşamlar yaşatan Limon Köyiçi, sıcak ve samimi ortamıyla konuklarından tam not alıyor.

Alaçatı; cumbalı taş evleri, değirmenleri, begonvillerle süslü dar sokaklarıyla her mevsim yaşayan şirin bir belde. Son dönemin gözde tatil lokasyonlarından biri haline gelen Alaçatı hem göze hem de damağa hitap eden mekânlarıyla da adından söz ettiriyor. Ege sahillerinin havasını şık ambiyansına yansıtan Limon Köyiçi, açıldığı günden bu yana Alaçatı'nın vazgeçilmez mekânları arasında yer alıyor. Kaliteli müzik ve lezzetli yemekleri bir araya getirerek her sezona damgasını vuran Limon Köyiçi, orijinal Alaçatı taşlarıyla örülmüş köyün en büyük yerlerinden biri ve kocaman bir limon ağacına sahip. Adı da bu limon ağacından geliyor. Yedi yıl önce kapılarını açan mekân, limon ağacı etrafına kurulu masaları ve tarihi dokusuyla dikkat çekiyor. Limon Köyiçi bu başarısını mekanın ortaklarından başarılı işletmeci Yasin Becek ve Limon ailesine borçlu. Limon Köyiçi, deyim yerindeyse başarılı işletmeci Becek’in ellerinde ilmek ilmek işlenerek bugünlere kadar geldi. 

FARKLI RENKLERİN BULUŞMASI

Başarılı iş insanı Yasin Becek, çok iyi bir ekip olduklarını dile getirerek, “Bunların hepsi birbirine bağlı bir çark ve o çark devamlı dönüyor. İyi çalışıyor, o yüzden hiç gıcırdama yapmıyor. Önemli olan aile olabilmek. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmak! Biz birlikte olmaktan çok büyük keyif alıyoruz. Türkiye’de tarzı olmayan tek dükkan Limon’dur. Müzik tarzını sorsanız, kimse söyleyemez. Yemek tarzını sorsanız, kimse söyleyemez. Sakatat da vardır, dünya mutfağı da vardır, İngiliz yemeği de vardır, balık da vardır. Hiçbir şekilde Limon’un bir tarzı yok. Müziğe gelince, onun da bir tarzı yok. Bizde halay da çalar, Karadeniz havası da çalar, R&B müzik de çalar. Aslında insanları çeken de bu. Böyle bir ülkeyiz aslında. Farklı renklerden meydana geliyoruz. Limon Köyiçi olarak 7’nci senemizdeyiz. Alaçatı’ya değer katan bir markayız. İlmek ilmek, tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik bugünlere. Hedefimiz, her sene yenilediğimiz menümüzle hizmetimizi daha üst seviyelere taşımak” dedi.

LİMON’DA DOLU DOLU BİR YAZ

Konuklarına lezzetli bir yemek deneyimi yaşatmayı hedefleyen mekanda menü, füzyon mutfak üzerine kurgulanmış durumda. Misafirlerine unutulmaz akşamlar yaşatan Limon Köyiçi, sıcak ve samimi ortamıyla konuklarından tam not alıyor. Kaliteli yemek ve iyi müzik anlayışıyla yola çıkan Limon Köyiçi, Alaçatı'nın bir numaralı eğlence mekânı haline gelerek her yaz sezonunu dolu dolu geçiriyor. Açıldığı günden bu yana bir Alaçatı klasiği haline gelen Limon Köyiçi, birbirinden leziz tatlarıyla adından söz ettiriyor. Bu yaz da misafirlerine benzersiz bir deneyim sunan Limon Köyiçi'nin mutfağı, Şef Eyüp Gül'e emanet.

EKİP ÇALIŞMASININ SONUCU

Şef Eyüp Gül, “Menümüzü oluştururken farklı ülkelerin yöresel ürünlerini farklı tekniklerle sentezleyip füzyon yemek kültürünü benimsedik. Tarladan sofraya bir anlayışa öncelik verdik. Anadolu’nun bereketli topraklarının eşsiz Ege Denizi ile öpüştüğü bu coğrafyada iyi bir ot yemeği yapılacaksa otun en iyisi burada, deniz mahsullü bir yemek yapılacaksa da balığın en iyisi yine burada mevcut. Bunca zenginlik içinde iyi bir menü oluşturmak bizim için hiç de zor olmadı. Bu bir ekip işi. Her işletmede olduğu gibi iyi bir ekibimiz var. Patronlarımızın yoğun çabası ve özenini de burada vurgulamam gerekiyor. Her türlü imkanı bize sunuyorlar. Kaliteli malzeme, en iyi imkanlar ve iyi bir ekip sizi mutlaka başarıya götürür. Bizi tercih eden tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

7’DEN 70’E HERKES MUTLU AYRILIYOR

Pop müzikten arabeske uzanan geniş yelpazedeki müzik anlayışıyla eğlence dünyasını sınırlamayan Limon Köyiçi’nde müziğe ise DJ Yiğit Özdemir yön veriyor. Lezzetli bir yemeğin güzel bir müzik performansıyla harmanlanması sonucunda 7’den 70’e herkes Limon Köyiçi’nden mutlu şekilde ayrılıyor. DJ Yiğit Özdemir, “Geniş bir müzik listemiz var yabancı müzik çalarken birden oyun havasına, halaya, Karadeniz’e kadar uzanabiliyoruz. Sanırım insanlar da en çok bunu sevdi. Samimi olduğumuzu hissettiler ve her kesime hitap ettik. İnsanların bu çok hoşuna gitti. 7’den 70’e herkes Limon’dan müzikal anlamda mutlu ve müziğe doymuş olarak ayrılıyor. Olmayan tarzımızı koruyarak bu kültüre yön vermeye devam etmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

LİMON KÖYİÇİ ALAÇATI’YA DEĞER KATIYOR


Misafirlerine unutulmaz akşamlar yaşatan Limon Köyiçi, sıcak ve samimi ortamıyla konuklarından tam not alıyor. 

Alaçatı; cumbalı taş evleri, değirmenleri, begonvillerle süslü dar sokaklarıyla her mevsim yaşayan şirin bir belde. Son dönemin gözde tatil lokasyonlarından biri haline gelen Alaçatı hem göze hem de damağa hitap eden mekânlarıyla da adından söz ettiriyor. Ege sahillerinin havasını şık ambiyansına yansıtan Limon Köyiçi, açıldığı günden bu yana Alaçatı'nın vazgeçilmez mekânları arasında yer alıyor.

Kaliteli müzik ve lezzetli yemekleri bir araya getirerek her sezona damgasını vuran Limon Köyiçi, orijinal Alaçatı taşlarıyla örtülmüş köyün en büyük yerlerinden biri ve kocaman bir limon ağacına sahip. Adı da bu limon ağacından geliyor. Yedi yıl önce kapılarını açan mekân, limon ağacı etrafına kurulu masaları ve tarihi dokusuyla dikkat çekiyor. Başarılı iş insanı  Limon Köyiçi bu başarısını mekanın ortaklarından başarılı işletmeci Yasin Becek ve Limon Ailesi’ne borçlu. Limon Köyiçi, deyim yerindeyse başarılı işletmeci Becek’in ellerinde ilmek ilmek işlenerek bugünlere kadar geldi. 

FARKLI RENKLERİN BULUŞMASI

Başarılı iş insanı Yasin Becek, çok iyi bir ekip olduklarını dile getirerek, “Bunların hepsi birbirine bağlı bir çark ve o çark devamlı dönüyor. İyi çalışıyor, o yüzden hiç gıcırdama yapmıyor. Önemli olan aile olabilmek. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmak! Biz birlikte olmaktan çok büyük keyif alıyoruz. Türkiye’de tarzı olmayan tek dükkan Limon’dur. Müzik tarzını sorsanız, kimse söyleyemez. Yemek tarzını sorsanız, kimse söyleyemez. Sakatat da vardır, dünya mutfağı da vardır, İngiliz yemeği de vardır, balık da vardır. Hiçbir şekilde Limon’un bir tarzı yok. Müzik tarzına gelince, onun da bir tarzı yok. Bizde halay da çalar, Karadeniz havası da çalar, R&B müzik de çalar. Aslında insanları çeken de bu. Böyle bir ülkeyiz aslında. Farklı renklerden meydana geliyoruz. Limon Köyiçi olarak 7’nci senemizdeyiz. Alaçatı’ya değer katan bir markayız. İlmek ilmek, tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik bugünlere. Hedefimiz, her sene yenilediğimiz menümüzle hizmetimizi daha üst seviyelere taşımak” dedi.

LİMON’DA DOLU DOLU BİR YAZ

Konuklarına lezzetli bir yemek deneyimi yaşatmayı hedefleyen mekanda menü, füzyon mutfak üzerine kurgulanmış durumda. Misafirlerine unutulmaz akşamlar yaşatan Limon Köyiçi, sıcak ve samimi ortamıyla konuklarından tam not alıyor. Kaliteli yemek ve iyi müzik anlayışıyla yola çıkan Limon Köyiçi, Alaçatı'nın bir numaralı eğlence mekânı haline gelerek her yaz sezonunu dolu dolu geçiriyor. 

Açıldığı günden bu yana bir Alaçatı klasiği haline gelen Limon Köyiçi, birbirinden leziz tatlarıyla adından söz ettiriyor. Bu yaz da misafirlerine benzersiz bir deneyim sunan Limon Köyiçi'nin mutfağı, Şef Eyüp Gül'e emanet. Şef Eyüp Gül, “Menümüzü oluştururken farklı ülkelerin yöresel ürünlerini farklı tekniklerle sentezleyip füzyon yemek kültürünü benimsedik. Tarladan sofraya bir anlayışa öncelik verdik. Anadolu’nun bereketli topraklarının eşsiz Ege Denizi ile öpüştüğü bu coğrafyada iyi bir ot yemeği yapılacaksa otun en iyisi burada, deniz mahsullü bir yemek yapılacaksa da balığın en iyisi yine burada mevcut. Bunca zenginlik içinde iyi bir menü oluşturmak bizim için hiç de zor olmadı. Bu bir ekip işi. Her işletmede olduğu gibi iyi bir ekibimiz var. Patronlarımızın yoğun çabası ve özenini de burada vurgulamam gerekiyor. Her türlü imkanı bize sunuyorlar. Kaliteli malzeme, en iyi imkanlar ve iyi bir ekip sizi mutlaka başarıya götürür. Bizi tercih eden tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

7’DEN 70’E HERKES MUTLU AYRILIYOR

Pop müzikten arabeske uzanan geniş yelpazedeki müzik anlayışıyla eğlence dünyasını sınırlamayan Limon Köyiçi’nde müziğe ise DJ Yiğit Özdemir yön veriyor. Lezzetli bir yemeğin güzel bir müzik performansıyla harmanlanması sonucunda 7’den 70’e herkes Limon Köyiçi’nden mutlu şekilde ayrılıyor. DJ Yiğit Özdemir, “Geniş bir müzik listemiz var yabancı müzik çalarken birden oyun havasına, halaya, Karadeniz’e kadar uzanabiliyoruz. Sanırım insanlarda en çok bunu sevdi samimi olduğumuzu hissettiler ve her kesime hitap ettik. İnsanların bu çok hoşuna gitti. 7’den 70’e herkes Limon’dan müzikal anlamda mutlu ve müziğe doymuş olarak ayrılıyor. Olmayan tarzımızı koruyarak bu kültüre yön vermeye devam etmek istiyoruz” diye konuştu