Advertorial Limon, yaza hızlı başladı
Sponsorlu

Limon, yaza hızlı başladı


Paylaş
Limon, yaza hızlı başladı

‘Kaliteli yemek, kaliteli müzik’ mottosuyla çıktığı yolda sıcak ve samimi ortamıyla Alaçatı’nın bir numaralı eğlence mekanı haline gelen Limon Köyiçi, yaza hızlı başladı.

Limon, ünlü isimlerin akınına uğramaya devam ediyor. Konuklarına rahat bir ortam sunan Limon Köyiçi’nde, şef Eyüp Gül ve ekibi, hem uluslararası lezzetlere hem de füzyon mutfağının eşsiz tatlarına özel dokunuşlarda bulunuyor. Mekanın kurucu ortaklarından Yasin Becek ile işletmecisi Raif Karan, konuklarla tek tek ilgileniyor.

Ünlü basketbolcu Alperen Şengün, yazın başlamasıyla soluğu Alaçatı’da aldı. Limon Köyiçi’ni tercih eden basketbolcu Şengün, keyifli vakit geçirdi ve mekanın işletmecisi Raif Karan ile sohbet etti.



Futbolcu Çağlar Söyüncü Limon’u tercih edenler arasındaydı. Ünlü topçu, arkadaşlarıyla keyifli bir gece geçirdi.



Eski milli basketbolcu Mehmet Okur da arkadaşlarıyla geldiği Limon Köyiçi’nde DJ Yiğit’in müzikleri eşliğinde eğlendi.

Tatil için geldikleri Alaçatı'da Limon'u tercih eden isimler arasında voleybolcu Meryem Boz ve Gözde Doyuran da vardı.



Futbolcu Ömer Bayram da arkadaşlarıyla geldiği Limon’dan keyifli ayrıldı.



Dillerden düşmeyen ‘Aşkın Olayım’ şarkısı ile adından söz ettiren şarkıcı Simge Sağın da yazın başlamasıyla soluğu Limon’da alan isimler arasındaydı. Gece geç saatlere kadar Limon’da eğlenen ünlü sanatçı ‘Aşkın Olayım’ şarkısını seslendirerek geceye renk kattı.



MUTLULUK POZU

Vize 35 Yönetim Kurulu Başkanı Cem Dayan ile eşi Sevgi Ulaş Dayan katıldıkları bir davette görüntülendi. Yoğun geçecek yaz sezonu öncesi stres atan çiftin mutlulukları gözlerden kaçmadı.

İlandır