Advertorial Lüks gayrimenkul anlayışı
Sponsorlu

Lüks gayrimenkul anlayışı


Paylaş
Lüks gayrimenkul anlayışı

San Francisco’da 1906 yılında iki genç girişimci tarafından kurulan ve 2013 yılından bu yana Türkiye gayrimenkul sektöründe giderek daha da büyüyen Coldwell Banker Global Luxury Güzelbahçe Şubesi Supreme Ofis Saha Direktörü ve Lüks Konut Uzmanı Hünkar Türtük, gayrimenkul sektörünün en köklü firması olarak hizmet verdiklerini söyledi.

 Coldwell Banker Global Luxury Güzelbahçe Şubesi Supreme Ofis Saha Direktörü ve Lüks Konut Uzmanı Hünkar Türtük, lüks evlerin seçkinlerin bir sonraki yatırımı haline gelmekten çıkarak; daimi, yüksek karlı yatırımlara dönüştüğünü söyledi. Türtük, “Ekonomik dalgalanmalar bir yılda evlerin değerini yüzde 100 ila 500’e kadar arttırdı. Pazarın büyümeye devam ettiği bu günlerde, şimdi lüks bir eve yatırım yapmanın en doğru zamanı. Lüks gayrimenkul yatırımı yapmak için birçok farklı neden var. Lüks evler istikrarlı gelir akışı sağlarken; sıradan konutların aksine daha çok değer kazanır; bu da kısa ve uzun vadede daha yüksek kar elde edeceğiniz anlamına gelir. Lüks evlerin kısa sürede değerlerinin artması artık onları güvenli bir yatırım haline getirdi. Yeni bir ortamda sevdiklerinizle eğlenebilir ya da etkinliklere ev sahipliği yapmak için kullanabilirsiniz. Bu özellikler sadece rahatlık, refah düzeyi ve yaşam koşullarını iyileştirmeyi kapsamaz. Kira oranları da oldukça karlıdır” dedi.

Haberin Devamı

AVANTAJLARI BÜYÜK

Hünkar Türtük, şöyle devam etti: “Lüks ev, arzu edilen şehir ya da kırsal sayılabilecek il dışı bölgelerdeki varlıklı bir alanda genellikle daha pahalıya mal olur. Ancak bunun yanında lüks evde yaşamanın hayatınıza katacağı çok şey vardır. Lüks evde yaşayan insanlar, hayatın keyfini çıkarabilecek çeşitli alanlara sahip olur. (Sauna, havuz, yürüyüş parkları, tenis, golf kortları vb.) Lüks evler çoğunlukla insanları güvende tutabilecek, üst düzey güvenlik özellikleri sunar. Çocukların büyümesi için harika çevre koşullarını barındırır. Sosyalleşme ve ağ kurma fırsatları çoğalır. Satışta veya kiralamada sıradan konutlardan çok daha büyük yüzdelerle kazandırır.

YAŞAMA ATILAN İMZA

100 yılı aşkın olan tecrübesi ve uzmanlığıyla Coldwell Banker Global Luxury Supreme gayrimenkul danışmanlarımız aracılığıyla; Urla, Çeşme, Güzelbahçe, Narlıdere ve Mavişehir gibi Türkiye’nin en özel bölgelerinde hayalinizdeki evlere ulaşabilirsiniz. Bu evlerin çoğu, güvenlikli sitelerde gizlidir ve hayat standartlarını üst seviyede tutan kişilerin tercih ettiği en özel evler arasında yer alır. Gayrimenkul danışmanlarımız; hayalinizdeki evin ne olduğunu çok iyi anlayarak, ihtiyaç ve beklentilerinizi çok iyi analiz eder ve size en uygun olan doğru lüks evi bulur.

Haberin Devamı

HAYALiNiZDEKi EVE KAVUŞUN

Mükemmel evi bulmak söz konusu olduğunda, herkesin farklı öncelikleri vardır. Bu bazen geniş bir havuz ya da birden fazla misafir odası olabilir. Ama öncelikleriniz ne olursa olsun, sizin için hayalinizdeki evi bulabileceğiniz özelliklere sahip mükemmel tasarımlar portföyümüzde yer alıyor. Düşlerin gerçek olması, sevdiklerinizle mutlu ve lüks bir yaşam sürmek ya da daha karlı yatırımlar yapmak istiyorsanız, hemen bugün emlak danışmanlarımızla iletişime geçebilir ya da emlak ofisimizde bizi ziyaret edebilirsiniz.”

Coldwell Banker Supreme Güzelbahçe / İzmir

0 232 234 30 34

mail: hunkar.turtuk@cb.com.tr / Instagram: hunkarturtuk

 

İlandır.