Advertorial Mobilya’nın kalbi İzmir’de atacak
Sponsorlu

Mobilya’nın kalbi İzmir’de atacak


Paylaş
Mobilya’nın kalbi İzmir’de atacak

İzmirli Mobilya üreticileri, İzmir Mobilya Pazarlamacılar Derneği (İZMOP)’un yoğun çalışmaları ile indirim atağına kalkıyor. İZMOP Başkanı Aşkıner Özcan ‘60 üretici firmanın katıldığı ve 4-10 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenecek İzmir Mobilya Lansman günleri ile hem Türkiye’de hem de yurtdışında ses getireceğiz. Çok iddialıyız. İzmir’in Mobilyası’nı önce Türkiye sonra Dünya tanıyacak. Mobilyanın kalbi İzmir’de atacak’ dedi.

Yeni kolleksiyonlar sergilenecek

İzmir’de ciddi adetlerde mobilya üretimi yapan 60 mobilya firmasının 4-10 Mart tarihleri arasında İzmir Mobilya Lansman Günleri düzenleyerek 2024 yılının en trend renkli kumaşlardan oluşan mobilya koleksiyonlarını, mobilya toptan alıcılarının beğenisine sunacağını belirten İZMOP Başkanı Aşkıner Özcan sektör temsilcileri olarak çok heyecanlı ve iddialı olduklarını söyledi. Mobilya’nın kalbinin İzmir’de atacağını vurgulayan Özcan, ‘Hedefimiz İzmir Mobilyasını önce Türkiye’de sonra dünya da pazarlamak. İzmirli Mobilya üreticileri olarak Türkiye’de ilkelere imza atmaya devam ediyoruz. İndirim günleri ile mobilya perakende sektöründe bir hareketlilik sağlayarak sektöre can suyu verdik. Lansman günlerimiz Tüm Türkiye genelindeki mobilya toptancılarını İzmir’de ağırlayarak ulusal boyutta ses getireceğiz. Sektörümüzün tüm paydaşlarını bu anlamlı kampanyaya destek vermeye davet ediyorum’ dedi.

‘İzmir’in Mobilyası’ bir dünya markası olacak

İZMOP’un toptan pazarlama mesleğinin en başarılı isimlerinin desteği ile kurulduğunu ifade eden Özcan, ‘Öncelikli hedefimiz, ‘İzmir’in Mobilyası’ markasını tüm İzmir üreticilerinin desteği ile bir marka haline getirerek Türkiye ve dünyaya tanıtmak. Bu tanışmalar vesilesi ile potansiyel iş hacmimizi arttırmak. Bu kazanımlar; işletmelerimizin, şehrimizin ve ülkemizin mobilya sektöründe hak ettiği potansiyeline ulaşmasını sağlayacaktır’ diye konuştu.

İlandır