Advertorial Muhteşem düğünlere imza atıyorlar
Sponsorlu

Muhteşem düğünlere imza atıyorlar


Paylaş
Muhteşem düğünlere imza atıyorlar

Cenk Telkıvıran Orkestrası, Case De Garden Wedding’in muşteşem atmosferinde, hayatınızın en önemli gününü unutulmaz bir hatıraya dönüştürüyor.

Düğün ve davet organizasyonlarının amiral gemilerinden Case De Garden Wedding ile Cenk Telkıvıran Orkestrası, birlikte muhteşem düğünlere ev sahipliği yapıyor. 8 yıldır iş ortaklığı yürüten Case De Garden Wedding ve Cenk Telkıvıran Orkestrası, bugüne kadar 3 bini aşkın düğüne imza attı. İki büyük firma yaptıkları benzersiz düğünlerle adından söz ettirirken, başarılı organizasyonlarıyla da farkını ortaya koyuyor.

KULAKLARIN PASI SİLİNİYOR

Cenk Telkıvıran Orkestrası kurucusu Cenk Telkıvıran, Case De Garden Wedding ise sahibi Erdal Düztaşlık önderliğinde çıtayı her sene bir üst seviyeye taşıyor.  Düğün içinde bugüne kadar yapılmamış sürpriz organizasyonları ile beğeni toplayan Cenk Telkıvıran Orkestrası, muhteşem repertuarı ile İzmir’deki orkestralara da örnek oluyor. Gece boyunca seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla misafirlere unutulmaz dakikalar yaşatan ekip, kulaklarınızın pasını silme konusunda iddialı. Her sene farklı konseptleri ile Case De Garden ise düğün modasını belirliyor.

ÖZEL ANLARI VAZGEÇİLMEZİ

Cenk Telkıvıran Orkestrası en değerli ve en özel anlarınızda, muhteşem melodileri ile hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Orkestranın şefi ve piyanisti olan Cenk Telkıvıran, 1987 yılından beri müzik yapıyor. Sayısız değerli sanatçı ile olan çalışmalarını, kurduğu orkestralar ile taçlandırdı. 89/90’lar, Latin, pop, soul ve halk oyunları repertuvarına sahip ekip, düğün organizasyonları, davetler, özel etkinlikler, şirket yemekleri, kapalı özel geceler, bandoloji ve karşılama müzikleri yapıyor. Cenk Telkıvıran Orkestrası, 8 müzisyen ve 6 solistten oluşan bir ekibe sahip.

 İlandır