Advertorial Mykonos değil Rakish Alaçatı
Sponsorlu

Mykonos değil Rakish Alaçatı


Paylaş
Mykonos değil Rakish Alaçatı

Alaçatı’nın eğlence adasına dönüşen bölgesi Unique’te bulunan Rakish Alaçatı, Mykonos’u andıran ambiyansı ve şık hizmet anlayışı ile farkını ortaya koyuyor.

Rakish Alaçatı, denize sıfır bohem havası ve kumlardaki masaları ile yeni bir restoran deneyimi sunuyor. İtalyan ve Akdeniz mutfağının özenle seçilmiş yemeklerine eşlik eden keyifli müzikler eşliğinde hizmet veren Rakish, Alaçatı’nın göz bebeği. Bir yandan Rakish Alaçatı’nın zengin ve doyurucu menüsünün tadına bakarken, bir yandan müziğin ritmine kendinizi kaptırabilirsiniz. Alaçatı’nın eğlence adasına dönüşen bölgesi Unique’te bulunan Rakish Alaçatı, Mykonos’u andıran ambiyansı ve şık hizmet anlayışı ile farkını ortaya koyuyor.

MASALAR KUMLAR ÜZERİNDE

Bohem havası, zengin doyurucu menüsü ve müzik dolu geceleri ile Alaçatı’ya imzasını atan Rakish Alaçatı, bu yaz da iddiasını korudu. Başarılı iş insanı Burak Sağlık’ın işletmeciliğini yaptığı Rakish Alaçatı’nın kumlar üzerinde kurulan masalarında ayaklarınız kum tanelerinin üzerinde dururken, tamamen size özel bir noktada mezeler yiyip sohbet etmenin keyfini yaşayacaksınız.

UNUTULMAZ BİR DENEYİM

Uçuk yeşil ve beyaz ağırlıklı dekore edilen Rakish Alaçatı'da, deniz manzarası ve dalga sesleri eşliğinde ayakkabılarınızı çıkartıp kumların üzerinde dans ederek yaz tatilinizi unutulmaz kılabilirsiniz. Toplam 400 kişi oturma kapasitesine sahip Rakish Alaçatı, haftanın 7 günü, 18.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Rakish Alaçatı, konuklarına şık yemeklerin ardından unutulmaz geceler yaşatıyor.

EĞLENCELİ KUMSAL PARTİLERİ

Rakish Alaçatı, turkuaz denizin içinde meltem esintileriyle, lezzetli yemekleri ve sonrasında eğlenceli kumsal partileri ile çok özel saatler yaşatıyor. Rakish Alaçatı benzersiz konumu ve hizmet kalitesiyle özenle hazırlanmış iddialı menüsünün tadını çıkarmak isteyen tüm misafirlerine özel bir gece vadediyor.

YEMEK VE MÜZİĞİN BULUŞMASI

Misafirlerine yeni nesil meyhane deneyimi sunduklarını ifade eden Burak Sağlık, Rakish Alaçatı’nın gastronomi ile müziğin buluşma noktası haline geldiğini belirterek, “En güzel kıyafetlerinizin yanı sıra yalın ayak da gelebildiğiniz Rakish Alaçatı’da mottomuz, şık yemeklerin ardından hovarda geceler yaşatmak” ifadesini kullandı.

Rakish Alaçatı bu yaza da imzasını attı 

Rakish Alaçatı, denize sıfır bohem havası ve kumlardaki masaları ile yeni bir restoran deneyimi sunuyor. İtalyan ve Akdeniz mutfağının özenle seçilmiş yemeklerine eşlik eden keyifli müzikler eşliğinde hizmet veren Rakish, Alaçatı’nın göz bebeği. Bir yandan Rakish Alaçatı’nın zengin ve doyurucu menüsünün tadına bakarken, bir yandan müziğin ritmine kendinizi kaptırabilirsiniz. 

Alaçatı’nın eğlence adasına dönüşen bölgesi Unique’te bulunan Rakish Alaçatı, Mykonos’u andıran ambiyansı ve şık hizmet anlayışı ile farkını ortaya koyuyor. Bohem havası, zengin doyurucu menüsü ve müzik dolu geceleri ile Alaçatı’ya imzasını atan Rakish Alaçatı, bu yaz da iddiasını korudu. Başarılı iş insanı Engin Yaşar’ın işletmeciliğini yaptığı Rakish Alaçatı’nın kumlar üzerinde kurulan masalarında ayaklarınız kumun üzerinde, tamamen size özel bir noktada mezeler yiyip sohbet etmenin keyfini yaşayacaksınız. Uçuk yeşil ve beyaz ağırlıklı dekore edilen Rakish Alaçatı'da, deniz manzarası ve dalga sesleri eşliğinde ayakkabılarınızı çıkartıp kumların üzerinde dans ederek yaz tatilinizi unutulmaz kılın.

Toplam 400 kişi oturma kapasitesine sahip Rakish Alaçatı, haftanın 7 günü, 18.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Rakish Alaçatı, konuklarına şık yemeklerin ardından hovarda geceler yaşatıyor.

YENİ NESİL MEYHANE DENEYİMİ

Rakish Alaçatı, turkuaz denizin içinde meltem esintileriyle, lezzetli yemekleri ve sonrasında eğlenceli kumsal partileri ile çok özel saatler yaşatıyor. Rakish Alaçatı benzersiz konumu ve hizmet kalitesiyle özenle hazırlanmış iddialı menüsünün tadını çıkarmak isteyen tüm misafirlerine özel bir gece vadediyor.

Misafirlerine yeni nesil meyhane deneyimi sunduklarını ifade eden Engin Yaşar, Rakish Alaçatı’nın gastronomi ile müziğin buluşma noktası haline geldiğini söyleyerek, “En güzel kıyafetlerinizin yanı sıra yalın ayak da gelebildiğiniz Rakish Alaçatı’da mottomuz, şık yemeklerin ardından hovarda geceler yaşatmak” ifadesini kullandı.